Du læser nu
Konfirmation

Konfirmation

Konfirmation

Dress – H&M, shoes – Jimmy Choo, Bag – Valentino, earrings – Forever21, blazer – Topshop

…. I er et par stykker, der har spurgt om jeg har gode idéer til outfits, hvis man skal til konfirmation. Eller andre festligheder. Og jeg synes også det er svært – var lidt ude i samme dilemma i sidste weekend selv, da jeg skulle til formelt event i dagstimerne. Kombinationen af forår, dagstimer og formelt er altså ikke det letteste, at arbejde med – den klassiske LBD holder ikke rigtigt lige i den situation… Derfor endte jeg jo selv i nude.. Og det synes jeg er et godt bud – yes.. Parret med lidt glitter-halløj og en sort blazer, så er man kørende imo.

Formal wear for daytime events aren’t easy… my best option would be something along the lines of this – loads of nude, paired with a black blazer and some bling..

 Kommentarer (14)
 • Hvor er det bare pudsigt. Havde siddet og kigget på den der Topshop blazer tidligere, og der sagde den mig ikke rigtig noget. Men nu hvor du så viser den frem, så synes jeg at den er super lækker! Tak fordi du får mine øjne op 🙂

 • Jeg havde hvid kjole med sort blazer og sorte sko på til en konfirmation for et par år siden, og jeg fik hverken nogen kommentarer eller underlige blikke 😀 så tror ikke folk går så meget op i dét, så længe man ikke dukker op i en decideret konfirmationskjole.

 • Jeg skal konfirmeres her på Fredag, og har selv valgt en nude kjole! Jeg mener ikke at man slet ikke kan have lyse farver på, bare fordi det er en konfirmation. Synes man skal holde sig fra hvid, men ellers må konfirmanden finde sig i det…:)

 • jeg synes sættet og kjolens farve er perfekt. og den er jo desuden også lidt mere lyserød i virkeligheden end på billedet piger! (;

 • Der findes ingen regler for farver til konfirmation – konfirmander må i princippet dukke op i hvilken farve som helst (omend normen er hvid). Det gør det selvsagt også svært at sætte regler for hvilke farver gæster skal undgå – hvis man ikke ved hvad konfirmanden har på, så er det jo ikke så let at undgå den/de farve(r). Derfor er mit udgangspunkt, at i og med normen for konfirmander er hvid, så vil jeg undgå dét – hvis konfirmanden (imod forventning) bærer en anden farve end hvid, så må det være den pågældenes konfirmands risiko at bære, at en gæst muligvis kan dukke op i samme farve.. Men igen – der er ingen faste regler. Heller ikke om, at man som gæst ikke må bære hvid – det er en afsmitning fra bryllupet uden rod i etikketten. Dog mener jeg ikke, at der er nogen grund til at bære hvid, som gæst til en konfirmation:)

 • pff. Må man godt bære nude til en konfirmation? min egen kjole var nude og halvtransparent for mange år siden. Tror da jeg var blevet lidt skuffet hvis der var kommet for mange i samme farve 🙂 Men ellers synes jeg det er et rigtigt fint outfit! 🙂

 • H&M-kjolen fåes online:)

  Og vil sige, at den er mere lyserød irl og at billedet snyder lidt – parret med den sorte jakke og de mørkere accessories ville jeg slet ikke være bekymret om farven.. Og jeg er ellers rimelig stram, når det kommer til at holde etiketten:)

 • I like! Jeg skal selv til konfirmation i maj, men jeg går mere efter højtaljet nederdel og nude-leo-skjorte looket (tror jeg) 🙂

 • Kjolen er rigtig fin – synes måske bare den er for lys til at have på til en konfirmation, især hvis det er en pige. Da farven lægger sig meget op af konfirmantens kjole, mange af kjolerne er i år elfenbensfarvet, har hvertfald altid fået afvide at den farve var No go til konfi og brylluper 😀

  Men derud over sys jeg outfittet du har fundet frem er lækkert !

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top