Du læser nu
Søndag aften

Søndag aften


Ahh… Netop kommet hjem fra skolen, hvor jeg skulle mødes og vende nogle tanker om et projekt med nogle af de andre. Ekstremt overkill, at arrangere et møde søndag aften kl 17 – only @ Handels. Gah.
Resten af aftenen skal derfor tilbringes på sofaen med chokolade, hindbærdrik og lidt blog-relateret arbejde.. Noget af det jeg laver ‘bag om kulisserne’ er at få gode idéer til samarbejder. Typsik bliver jeg kontaktet af virksomheder, der gerne vil finde på noget, men de har ingen aning om hvad. Fordi den her verden er så ny, at det kan være svært at hitte hoved og hale i det hele. Og så går jeg ellers igang med tegnebrættet – tegner og forklarer, laver kreativ idé-udvikling og skitserer ‘spille-reglerne’ (.. som fx at skjult reklame er totalt nederen). Det er ret sjovt for mig, at få chancen for at kombinere min uddannelse med min hobby – men også en masse arbejde engang imellem:) Det passer mig dog godt, for det er en god måde for mig, at sikre at alt det jeg laver er sjovt både for mig, for virksomhederne – og vigtigst af alt; for jer.. Så ja – jeg forsøger, at tage skeen i egen hånd og markere, at ‘vi kan godt lege – men det er mig, der bestemmer her’, når jeg arbejder med virksomheder og det  synes jeg egentlig er gået meget godt this far:)

Anyways – bare lidt ævl:) God aften derude:)

I just got back from school  – only SSE people will schedule a meeting Sunday @ 5pm.. Seriously.

 Kommentarer (9)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top