Du læser nu
Pssssst

Pssssst

… jeg afrunder dagen med en sang – Pixie Lott’s cover af ‘Use Somebody’… Og speaking of – så er der igen nogen, der godt kunne use somebody. Et spørgeskema igen – jeg ved godt, at der er mange for tiden, og jeg ved godt, at de ikke er sjove. Men man hjælper jo folk, der bare prøver at lære. Og jeg lover – for hver gang jeg smider et spørgeskema op til jer, så har jeg selv været igang med tænke-scrunchien og har delt mine tanker om dette og hint i et interview… Hjælp her!

G’nat:)

 Kommentarer (4)
  • Super fin sang og skønt med at spørgeskema hvor man ikke skal skrive flere romaner.
    Fin blog du har 🙂

  • Jeg elsker, elsker, ELSKER Pixie Lott og alle andre jeg kender hader hende bare 🙁 Men det er jo sådan set ligemeget, for jeg synes at hun både er talentfuld og køn ;D

  • Tak:) Og jeg har også udfyldt det, men jeg kunne godt svare på alle spørgsmålene – lyder underligt, hvis 4eren bare strejker!? 🙂

  • Hej Acie! Jeg vil altid gerne hjælpe med spørgeskemaer men må lige spørge i dette tilfælde om det kun er mig der ikke kan foretage valg i spg 4? I de andre spørgsmål kommer der fint flueben men 4 der sker der intet..

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top