Du læser nu
Mere?

Mere?

Mere?

For et par måneder siden funderede jeg lidt over om VILA monstro havde brug for et sponsorbarn i Sverige… Much to my suprise – they did!! Eller… Ikke helt – men jeg har da fået lov til at være en del af familien, så en eller anden slags VILA-barn bilder jeg mig da ind, at jeg nu er:) Den kommende tid kan I derfor finde lidt rablerier fra mig på den splintrende nye VILA-blog, og jeg håber, at I vil følge med mig på nye eventyr med nye jobs.. Wuhuu.. Det hele er meget nyt lige nu, og det nye VILA-univers er ikke så veludviklet endnu, men det er blandt andet noget af det jeg skal være med til at bygge op.. Yes..  (men jeg fortsætter jo selvfølgelig også med at rable her på acie.dk – don’t worry). Find mit første post her!!

I’m the newest member of the VILA-family and will be writing some posts on the brand new VILA-blog… And the best thing!? It’s all in English:) Find my first post here!

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top