Du læser nu
Personlighedssplittelse

Personlighedssplittelse

Personlighedssplittelse

Personlighedssplittelse
Pølli ringede imorges og vækkede mig – hun læser til eksamen for tiden. Hele tiden. Meget. Og ringede på vej til læsesalen for at skidesnakke. Heeejhej Pølsi. I den sammenhæng fortalte hun, at hun havde mødt en gammel veninde til et lagersalg, som havde nævnt, at hun havde set Pølsi hér.. “…. nåååehh.”.. Den reaktion fik Pølsi til at grine.. “… det er så fedt, at man kan høre, at du bliver presset over det!”.. men det gør jeg!! For det er jo ikke mig, der tager billeder af mit tøj og ligger på nettet – det er Acie!! Og hun er jo ikke mig. Vi ligner bare hinanden herre meget. Bum.

Nu vil jeg (that being, både mig og Acie) drible ud i verden iført hvide jeans – hvide jeans, som vi havde på dengang vi blev student. Det er skisme lang tid siden efterhånden – og derfor også svært tilfredsstillende, at vi stadig kan skrue måsen i dem. Wuhu. Forårs-win!! Dagen idag står på en hel masse møder – både med Danmark over telefon, men også ét om USA og L.A.. Yes – det blir’ godt!

I’m wearing an oooold pair of white jeans – slightly scary (.. how much time will pass before I’m running around with a massive stain!?), but it’s always nice to discover that you still fit into something you bought in yuor teens. Wuhu.

 Kommentarer (5)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top