Du læser nu
Ladies lunch

Ladies lunch


…. har præcis været ude og lunche i solen med pigerne.. Rosé, godt selskab og bare ben – så er det altså forår!! De bare ben pakker jeg dog væk i aften, men her midt på dagen gik det fint, at svinge stængerne i fri luft og solskin..

Just had lunch in the sun with the ladies – and opted for an outfit without tights for the first time this year. Spring has, officially, arrived!

 Kommentarer (22)
  • Virkelig lækker blazer, hvor er den fra? Må bare have mig en lys grå eller en beige blazer til sommer.

  • Tak allihoppa;)Og mine stænger har ikke set skyggen af sol i mange mange måneder, så det er bare sådan jeg ser ud – tror dog også at kameraet hjælper til, men er da absolut født med mere kulør end gennemsnittet. Bare sådan generelt. Men især mine ben:) Pølli’s kæreste er ligesådan – han mener dog, at det er fordi han er 1/8 neger. Det tror jeg ikke jeg er. Jeg har bare været heldig:)

  • Haha, tvungen att svara ännu en gång nu 😀 Jag tyckte också det var sjukt läskigt hur snabbt det gick! Tycker fortfarande att vissa uttryck saknas när man pratar danska! Och ja, det blir aldrig normalt igen, någon konstig mix i al framtid – svanska it is! 😀

  • Uhf hvor ser det bare lækkert ud Acie. Det er billeder som det der som giver én lyst til at smutte til Sverige, i stedet for at sidde herhjemme i regnfulde DK i dag.. Hvorfor er der dog også så stor forskel når de ligge så tæt?!!? .. (:

  • Uhh lækker kulør på benene 🙂 Mine er vist for blege til at blive flashet endnu og så synes jeg også det er lige koldt nok i Danmark til det endnu.

  • Hvor er du fin, og med flotte brune ben!! Jeg er overhovedet ikke misundelig over at være i Danmark hvor det regner og mine ben er helt hvide. 😉

  • Camilla: haha, absolut! Men det känns oxå lite sådär – det e ju sjukt läskigt att man tappar bort sin danska så snabbt. Men men, jag pratar ju bara svenska i vardagen, så det e väl inte så konstigt… Jag e bara glad att jag åtminstone har möjlighet att skriva danska fortfarande. Även om det oxå går sådär, just för att mitt språk e något konstigt mix mellan danska å svenska just nu – svanska kanske!?
    Tina: tak tak tak:)

  • Haha, at lunche – det er skægt at se hvordan de svenske udtryk baner sig vej i dit danske sprog 🙂 For et par år siden begyndte jeg også at omgås med en masse svenskere, og tadaa pludselig taler man helt svensk. Det bara händer eller vad säger du? :O) Sikke fint og sommerligt outfit forresten!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top