Pels

Pels
Kilde: Stockholm Streetstyle

Jeg er ikke specielt pjattet med skoene, men synes at alt det andet er vældigt fint. Men nu er der lang tid til man igen kan kaste sig i pelsen – især, når nu man skal tilbringe efteråret i LA.

6 kommentarer

  • Hej Sussi,

    Jeg kan godt forstå, at du gerne vil have fine sommersko, men mener dog at man skal holde sig fra ‘mellemhøje’ sko… Selv kører jeg enten full throttle på de høje hæle (10cm+) eller i flats. Så desværre – ingen kittenheels hos mig:)

    Acie

  • Jeg plejer ikke at kommentere på dine indlæg, men er dog en flittig læser her på bloggen, så nu hvor jeg endelig kommenterer, vil jeg lige takke for en fantastisk modeblog;-)

    .. Jeg vil egentlig høre om du mon kan og har tid til at hjælpe med et lille sko-krise-problem, jeg befinder mig i.. Jeg har ledt og ledt med lys og lygte i fysiske butikker, i netbutikker – kort sagt over alt og kan simpelthen ikke finde et par fede sko til piger som jeg selv, der er høje i forvejen og derfor ikke kan gå med en masse højde på skoene også..

    Jeg er næsten 180 cm og drømmer om et par fine sommersko med lidt hæl, men det virker til ikke at eksistere?! Enten er det kæmpe hæl eller også er det flats, men hvad med alle os andre.. snøft.. Mon du kender til en butik jeg ikke kender??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top