Du læser nu
Den der…..

Den der…..

Den der.....

Kjole – H&M Divided, Jakke – Lindex, Sko – Topshop, Smykker – Forever21, Bælte – Stella McCartney

… maxikjole fra H&M, som er i alles bevidsthed for tiden, ligger selvfølgelig også og lurer lidt hos mig.. For for 80kr er det svært ikke, at overveje at springe ud i at teste tendensen.. Anyhow – sådan her ville jeg ihvertfald style den.. Lidt denim og et bælte. Yes:)

 Kommentarer (14)
 • Den er også i H&M ved magasin i KBH – har købt den stribede på nettet, men ved ikke om jeg returnerer den, for den er godt nok gennemsigtig in real life – og ja, meget meget lang.

 • Jeg købte den også for et godt stykke tid siden. Den er rigtigt nok lidt tynd i stoffet, og MEGET lang – men det kan man hurtigt lægge op. Det er utroligt nemt. Og så til dén pris? Jeg har tænkt mig at få den lagt op, og indtil da bruge den med meget høje hæle, høhø 🙂
  Jeg synes den er lige præcis så fed som på billederne, og ligner på en prik.
  Jeg kommer til at leve igennem den til sommer. Har dog allerede haft den fremme, og stylet den – kan ses på min blog, http://www.lady-fawkes.blogspot.com.

 • Jamen, altså. So-what-en-smule-gennemsigtig? Kan vel fungere med bikini under til sommer? Jeg er på. Så meget at min veninde i panik købte to til mig og to til sig selv (hahaha, makes sense i hvilken verden?) da hun fandt den i H&M i Århus. Nåh, men ville bare frem til at jeg er overbevist om, at den bliver BANGIN’ med netop strappy sandaler, bælte og denim. Rigtig cool styling! 🙂

 • Jeg har købt den i hvid/ sort stribet. Selvom den er lidt gennemsigtig er jeg sikker på, at den bliver et hit til sommer.. Jeg fjanter allerede rundt i den indenfor. 😀 Og til den pris er det egentlig et godt køb! 🙂
  Jeg har købt min i H&M i Næstved Stor Center. 😀

  /Julie.

 • Maxikjolen kan fås i H&M i lyngby ved jeg.
  Men den er slet ikke så fed som på billeder. Meget tynd og meget lang som Bex siger..
  Kh 🙂

 • Jeg fik fat i den lige efter den blev lagt ud på webshoppen. Anede slet ikke den ville blive så populær. Allerede da jeg kiggede derind næste gang, var den helt udsolgt i sort. 🙂

 • Og jeg havde bestilt den før igen, men de blev ved med at sende mig breve om at de måtte udskyde leverancen i over tre måneder, og så droppede jeg det..

 • åh hvor har jeg kigget på alle tingene. Men dumme H&M, kjolen kan først leveres i slutningen af Juli! Havde ellers lagt den i min shoppingbag.

 • Har netop lige fået den ind af døren. Jeg synes den er fantatstisk!!! Ja en smule gennemsigtig oppe ved barmen, men synes kun det er fedt hvis man fx har en blonde-bh inden under.Og kun godt den er lang, så lugter det lidt af man er høj og slank, i stedet for den er for kort. Og hvad kan man forvente til 80 kr? Jeg kommer til at leve i den hele sommeren! KØB KØB KØB!!
  /Lara

 • Den er meget, meget gennemsigtig og meget, meget lang.
  Jeg købte den, men returnerede den. Når man ikke engang kan have bare ben og undertøj under den uden at undertøjet kan ses gennem kjolen, er der ikke så meget ved det.

 • Ved du om man kan købe kjolen i butikkerne eller om det kun er på deres online-shop? 🙂 For dener jo bare såå fin

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top