Du læser nu
Skärgården

Skärgården

Skärgården
… jeg har store planer om at tilbringe det meste af sommeren i den stockholmske Skärgård – de fleste af mine venner har heldigvis huse derude, så der burde være solidt grundlag for en lang sommer ved vandet.. Den første tur er allerede penslet ind i kalenderen, og jeg tæller dagene ned – jeg er blevet lovet både vandski, rosé og lyse sommernætter. Wuhuu. Derfor er jeg også allerede begyndt at overveje hvordan jeg skal blive Skärdgårds-læx på den svenske måde og har netop skriblet lidt om et rigtigt Skärdgårds-item på VILA-bloggen. Find det her!

I plan to spend most of my summer in the Stockholm Archipelago – read more here!

 Kommentarer (4)
  • Hej søde Acie (:
    Det lyder godt nok vildt lækkert!
    Nu er du jo efterhånden en rimeligt garvet blogger og godt kendt herinde i blogland, så har du måske nogle råd til, hvordan man kan gøre lidt mere “reklame” for sin blog?

  • Det ser godt nok lækkert ud.. Jeg er sleeet ikke misundelig. Jeg vil meget hellere lave lejlighed og skrive speciale, nemlig ja.

  • Lyder altså bare lækkrt! Jeg har også planer om at tilbringe lidt af min sommer i det svenske:)

    /Simone/fashionmanifest

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top