Du læser nu
Overskud

Overskud


… klokken har ikke passeret 13, men jeg har allerede været i banken, på posthuset, betalt regninger, været i Kicks (… svenske pendant til MATAS), svaret på mails og været en tur i sporet med min mor i ørene.. Når nu man ikke har mulighed for at tage hende rigtigt med ud og gå tur, så må man jo lade som om – min telefonregning eksploderer her oppe i det svenske, men jeg har besluttet, at det er prisen man må betale for, at være eventyr-agtig i det store udland:) Og åååh, hvor er Stockholm fin og lysegrøn lige nu. Hurra for forår.

I’ve been super efficient this morning – stopped by the bank, the post office, Kicks, went for a poweralk, paid my bills and answered a bunch of emails.. Wuhu.

 Kommentarer (4)
  • Vildt dejlige billeder, sikke en skøn forårsfeeling man får. Man kan aldrig snakke for meget med sin mor – jeg brugte også meget skype, da jeg boede i det store udland 🙂

  • Jeg har aldrig været i Stockholm, men man får jo bare vildt meget lyst til at komme derop, med dine skønne billeder 🙂

  • Hej Acic,
    Jeg vil bare lige informere dig om at du med teleselskabet 3 kan ringe til danske priser (59øre pr minut) fra Sverige til Danmark og omvendt. Omend er det også muligt, at I kan ringe gratis til hinanden så længe i begge er 3 kunder. Har selv benyttet det da min søster boede i Sthl og det er virkelig smart!

  • Acie!
    Hvordan fandt du din agurkeplante i stockholm? skal selv flytte derop og er lidt på bar bund. kender ingen i sthlm.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top