Du læser nu
Tern

Tern

Tern

Tern

Jeans – ekstremt gamle, skjorte – gammel sag fra H&Ms herre afdeling, taske – MyFavourites, Ur – Vietnam

…. jeg er klart en forårs- og sommerpige.. de mørke måneder i løbet af efteråret og vinteren duer slet ikke til mig – jeg kan bedst lide lyse farver (hence, mit evige crush på all things Acie-farvet). Så jeg nyder maj i fulde drag med hvide jeans, pasteller og højt humør. Yes.

I’m really more of a spring/summer girl than any things else… Whites, pastels and sunnies.. Yes.. That’s me!

 Kommentarer (9)
 • Skønt billede, man kommer i sommerstemning.
  Jeg havde havde også de hvide bukser på for første gang i år i dag med lyseblå farver (og faktisk de samme sko som dig, bare i blå) og da jeg kiggede mig i spejlet på vej ud, tænkte jeg – det her ser sgu lidt Aciesk ud 🙂 (kun et spørgsmål om tid før det ord blir godkendt af dansk sprognævn:)

 • Tak tak tak:)

  Camilla – skoene er de der sailor flats fra H&M. De koster en pinocchio-kugle. Cirka.

  Katrine – det kan du tro! jeg fik tasken i forbindelse med ‘Meet Your Blogger’-arrangementerne tilbage i November. Det var nemlig én af de items, jeg havde valgt som læser favorit. Jeg kan desværre ikke huske prisen, men tror det var 600kr.

 • eeeeeeeeeeeelsker den skjorte ! misundelse x 100 tror jeg, farverne er jo helt igennem gode :p
  – hvor er dine sko egentlig fra? 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top