Affordable Luxury

Affordable Luxury

Affordable Luxury

Affordable Luxury

Affordable Luxury

Affordable Luxury
… jeg har tilbragt eftermiddagen hos Lindex.. Meget hyggeligt – champagne og mad i mini-format; det kan man jo altid bruge:) Anledningen var en pressevisning af Lindex’ “Affordable Luxury” kollektion, designet af Ewa Larsson. Jeg var ret spændt på at se, den nye kollektion, for jeg var ret pjattet med den sidste af slagsen – nogle af jer, kan måske også huske den nude kjole med bare én skulder?! Anyways – det var en hyggelig eftermiddag og jeg fik pludret med lidt forskellige folk. Blandt andet Peter som er dansk som mig, og som har lavet alle de fine blomster på billederne. Det er altid hyggeligt, at møde fellow-eksil-danskere:)

5 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top