I want…

I want...
… den her bikini-top fra H&M.. Den er jo Acie-farvet! Og har glitter på sig! Og vil være perfekt til en tilværelse i La-la-land:) På billedet ser den lidt kød/aprikos-farvet ud, men den er langt mere lyserød irl.. Og meget fin. Desværre er den ikke til at opstøve heroppe i Stockholm. Verdammt!

17 kommentarer

 • Jeg ved at Katrine fra bloggen Trés Chic Clique havde købt den overdel i tre forskellige farver, men hun ville kun beholde den ene af dem. Måske skal du prøve at høre om hun vil aflevere denne? For så kunne hun jo bare sende den til dig i stedet for 🙂 Hvis ikke hun allerede har byttet dem hun ikke vil have..

  – Glitter Amalie

 • jeg skal vist en tur på fiskeren eller på kultorvet så, ladies. hihi tak for tips! :))

 • Jeg har købt 2 af dem, da jeg ikke aner hvilken størrelse jeg skal have.
  Har følgende:
  Overdel: str. 38 + 40 Underdel: str. 36 + 38
  Jeg modtager dem i uge 21. Så hvis det var noget, så kan jeg kontakte dig, når jeg har prøvet dem?
  🙂

 • Jeg har også prøvet den, syyygt nice er den, men efter de fem minutter jeg havde den på i prøverummet var jeg fuldstændig rød på brystet, og “stenene” kradsede helt vildt. ærgerligt.

 • ej jeg har købt toppen i butikken søndags, men underdelen er endnu ikke kommet til butikkerne!! jeg regner med at stalke ALLE H&M’er hver dag indtil jeg finder den..
  VERDAMMT at de ikke lægger ting til side i H&M og ringer når de har fået varen! :((

 • Jeg har den i sort 🙂 man tager jo stroppen ned når man soler sig. Der var mange tilbage i field’s i den farve hvis du skulle komme forbi 😉

 • Jeg har prøvet denne bikinitop i den smukkeste grønne farve – syntes også bare, den var VILDT flot, da den hang på bøjlen og nærmest skreg mit navn. Men men men, da jeg fik den på, lignede mine bryster virkelig noget, der var løgn. Som i rigtig meget. Det var altså ikke godt.
  Tror helt sikkert, det er den type bikini, der er bedst til piger, med mindre bryster. Jusy sayin’. Men den koster kun 98 kr., så det er til at overkomme..

 • Jeg vil sige at den er pudder. Meget mere lys end jeg troede i hvert fald.

  Der er masser af den i Vejle lige pt, hvis du kender nogen der 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top