Du læser nu
Strappy and Cheap

Strappy and Cheap

Strappy and Cheap

Strappy and Cheap
Spottede lige de her sandaler i H&M til den nette sum af 99sek – det plejer, at svare til 79dkk. Not bad – de er self ikke i læder, men ville nu alligevel være gode, hvis man fx skal på festival til sommer og ikke har lyst til at jorde sine ‘rigtige’ sandaler.. Selv holdt jeg mig dog i skindet – besluttede i et fornuftigt øjeblik, at de alligevel nok ikke ville tilføje noget nyt til min skosamling… heller ikke selvom de var billige. Voksenpoint. Dér.

Very cheap strappy sandals from H&M – they are obviously not made in leater, but could still work at e.g. muddy festivals this summer:)

 Kommentarer (7)
 • Jeg har faktisk lige købt dem men ikke taget dem i brug endnu – krydser fingre for, at jeg hverken ender med vabler, blodige eller sure tæer 🙂

 • De er så fine, har dem selv i brune:) men pas på – de giver nogle grumme vabler, hvis man går for lange ture i dem. Et par timers gåtur i 30 graders varme i plastik, der ikke giver sig som læder ville gøre, resulterer i blodige tæer skulle jeg hilse at sige.. Men fine er de!

 • har virkelig overveje at købe de sko længe. hmm, måske jeg bare skulle gøre det, de er jo rigtignok ikke dyre (:

 • De er rigtig nice, jeg har dem. Jeg syntes ikke de giver sure tæer eller noget og de er super gode at gå i.
  Når man kun har en lille SU og gøre godt med er de et fantastisk alternativ, os selvom de så kun klarer en sæson 🙂

  – Lækker blog!

 • 79kr koster de i danmark som du også skrev:)
  jeg har dem nu, og jeg får sgu ikke sure tæer i dem, men jeg har heller aldrig rigtigt sure tæer? Jeg er så glad for dem! De er det perfekte alternativ til et par slippers.

 • Købte nogle i gladiatorstil sidste år. Holder egentligt ok, klarede i hvert fald Roskilde, meeen. Fordi de er så plasticagtige får man vildt svedige tæer. Dårlig lugt – adr!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top