Du læser nu
Armylicious

Armylicious

ArmyliciousArmylicious
Forleden dag ringede jeg til min mor, for at finde ud af om jeg mon stadig havde den der armygrønne blazer, som jeg købte tilbage i 1.g. Fra Designer’s Remix – jeg elskede den jakke. Min mor mente desværre, at den var long-gone (hvad sker der!? HVEM har smidt den ud!? Hva?!), så nu overvejer jeg lidt om jeg og min jakkefetisch, skal forkæle os selv med en ny armyinspireret jakke. Det skal vi nok ikke. Men derfor har man jo stadig lov til at lege lidt med tanken. Muha. Hos XoEinDing spottede jeg den her sag – H&M L.O.G.G. (who would’ve bloody thought?!) til 249 gyldne stokater. Det er jo ikke helt dumt – og måske hvis man skiftede knapperne til nogle der er… well.. pæne.. Hmmm… T.æ.n.k.e.b.o.k.s.

… sort of attracted to this army-ish jacket from H&M.. I really shouldn’t, though.

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top