Casual Friday

Casual Friday
… jeg tilbringer hele fredagen på skolen, så har hevet mit nylon-helvede frem i dagens anledning. Nylon-helvedet er vores ‘skoletaske’, som udover at være ustyrligt grim, også er ustyrligt rummlig, praktisk og har en vatteret skulderstrop, som ikke gnaver… All things good, i grim indpakning – hvad kan man gøre?! Og on the brightside, så kan jeg føle mig lidt lemminge-agtig og matche alle de andre børn, når vi sådan går rundt med vores ens tasker og er herre ‘Handels’-agtige i sejlersko og solbriller. Ah. I fit right in here.

I’m spending all day at school, which justifies the fact that I’m sporting our ‘school bag’… a practical, yet extremely ugly, nylon hell.. what can u do!?

7 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top