Du læser nu
Hvad træner du i?

Hvad træner du i?

Hvad træner du i?
… engang imellem spørger i hvad jeg træner i.. og jeg har egentlig ikke haft specielt meget lyst til at vise det frem – for 1. jeg er ingen træningsnørd og 2…. jeg ser virkelig ikke specielt skarp ud.. men men – forleden havde jeg alligevel lige mulighed for at få hapset et billede inden jeg tog en tur i sporet og sådan ser det altså ud.. Tights, Sally long og sweatshirt.. Håret er sat i en hestehale og i elastikken gemmer jeg mine nøgler (så ved man hvor de er!)… Så ja.. Og nu er det dags igen – skal mødes med pigerne til en tur rundt om Kungsholmen.

Sometimes I’m asked abt my work-out outfits.. and they’re really not that interesting, so I’ve been reluctant to share.. but anyways – here it is… tights and all..

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top