Du læser nu
Regnvejr

Regnvejr

 Kommentarer (8)
  • Hehe, der er ikke noget værre end serie-abstinenser 😉 -har selv 4 afsnit tilbage af sæson 4 😛 Makroner er bortset fra det super nemme at lave selv! ikke lige så smukke som de købte men mindst lige så lækre.

  • Piger, piger, piger – jeg blev Dexter-groupie efter ét afsnit! Så sidste afsnit i sæson 4 igår, så nu er det slut – alle sæsoner, alle afsnit; I’ve seen’em! Har endda lokket Pølli med på vognen – vi nørdede SÅ meget, da hun var på besøg i slutningen af marts.

    Og yes – makroner er læx.. Men hvorfor skal de være så dyre!?

  • Ikke tosset, elsker bare den serie, og anbefalede den også da du for noget tid efterlyste en god serie. Enjoy og go weekend Acie 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top