Du læser nu
Fine farver

Fine farver

Fine farver

Tfs

…. jeg gik til ridning, da jeg var 9… i et halvt år.. der er efterfølgende opstået usikkerhed om hvorfor jeg egentligt stoppede – jeg er sikker på, at det var fordi mine forældre syntes det var for farligt (.. jeg er den yngste – hvad kan man gøre?! pakket ind i et solidt tæppe af kærligt vat), mens de hårdnakket påstår (.. mest min mor), at jeg stoppede fordi jeg ikke gad mere… anyhow – jeg lever idag et ganske lykkeligt liv, uden at kunne ride, omend et billede som det her, fik mig til at tvivle i et par sekunder… chic og fairytale laber på hesteryg.. men okay – overvej hvor stenet det faktisk ville være, at se hende irl komme ridende med flagrende arme og halvblæst ansigtsudtryk. What’s up prinsesse freakshow!? jaja… søndagsævl herfra.. billedet er fint… Og farverne i outfittet ligeså – fin halskæde, fin silke-vest og uden at kunne se det 100% så er jeg også ret lun på bæltet – jeg burde have et bælte i den bredde og farve.. Men jeg klarer mig uden hesten. Det var egentlig bare dét, der var pointen.

I’m loving the colors in this outfit – the silk-gilet is really amazing and the perl detaling on the body is great… aaaand I’ve never been shy of a little bling – so I’m obviously loving the necklace as well.

 Kommentarer (4)
  • Oh ladyo. Har lige fået krampe i grinemusklen over den ‘What’s up prinsesse freakshow’ kommentar. Du har altså en gudsbenådet humor og nogle ret fabelagtige tankerækker. Tak for god søndagsgriner 😉

  • Men jeg skulle hilse og sige (som gammel hestepige) at det ikke nødvendigvis er en fornøjelse at sidde sådan på en hest.. 😀

  • Synes helt klart at hesten er prikken over i’et! Den er ret så blær, og endda i en mode rigtig farve… ;D

    /Simone/fashionmanifest

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top