Du læser nu
Jeg ved hvem du er..

Jeg ved hvem du er..

Jeg ved hvem du er..
… ja, altså dig, der læser med… dig der er den gennemsnitlige bruger af acie.dk.. du er i begyndelsen af 20erne og du læser på en længere videregående uddannelse.. du bruger mellem 1000kr og 2000kr på tøj om måneden og du bor i en storby.. og så har du aldrig haft et par Buffalo’s… du er… mig!

For et par måneder siden kørte jeg et par polls for at finde ud hvem I er – og det er hvad jeg har fundet ud af so far.. Ganske interessant – I er små Acie-kloner, hele bundet;) Nogen der derudover sidder med forslag til hvad jeg ellers kan undersøge af finurligheder om jer? Jeg tænker hårfarve måske. Yndlingsdrink. Dullegrejs-budget. Hm.. Sådan noget.

A while ago I created a few polls to find out more abt you guys – the average reader is in her early 20s, going to uni, lives in a big city and spends too much money on clothes.. soo – the average reader is pretty much me.. hah..

 Kommentarer (26)
 • Passer ikke helt 😉 Jeg er 15 år, går i folkeskolen (snart efterskole) bor i en tiiiinny by i midtjylland, og aner ikke hvad buffalo sko er! haha 😀
  Men jeg elsker din blogg, og følger dig hver dag 🙂

 • Er allerhøjst en ganske lille cornichon… er midt i 20’erne, havde sågar Buffalo-sandaler (!!) hehe!
  Men er herligt at lemminge lidt med andre gurker i blogland 🙂
  <3

 • passer ikke så godt på mig. Er 18 år gammel, bor i Hellerup, bliver færdig med gymnasiet til sommer, har aldrig eget et par Buffalo’s og bruger mellem 5000 og 15000 på tøj om måneden 🙂

 • Det der gennemsnit passer også meget godt på mig.. Men hold k.. jeg føler mig gammel (old fart!) når der er nogen som skriver at de ikke aner hvad buffalo sko er, hehe 😉
  Men hvor er det fedt at se at der også er så stor aldersspredning på os der følger med..

 • hehe, det er mig 🙂 jurastuderende, 22 år, bor i KBH, bruger mellem 1000-2000 kr. på tøj og har aldrig haft Buffalo’s…

 • Det er ikke helt mig. Udd og by og tøjbudget passer, men jeg er dog midt i tyverne og jeg har ejet 1 par buffalo´s dengang jeg var 16. Måske kunne den næste poll være omkring yndlings tøjmærker?

 • Hm – også uden for normen her :-)Er 51 år – færdig med min uddannelse for over 25 år siden – er i fast arbejde – bruger for max 1000 kr på tøj om måneden – nok snarere 500 kr (elsker at finde ting i genbrugsbutikker, der med et par ændringer rammer lige i øjet modemæssigt. Kun på ét punkt passer det. Jeg har aldrig ejet et par Buffaloes!;-)

 • 21 år, begynder en lang videregående uddannelse til sommer, bor i landets andenstørste by, har aldrig ejet et par ægte buffalos -Kun et par fake, MEN bruger lidt over 2000 på månedlig shopping 😉

  Hmm -Hvad med at undersøge yndlings tøjmærke?

 • Er le outsidér .. 13 år, går i 7. klasse, 100-500 kr på tøj pr måned og aner ikke hvad buffalos er 🙂 Men bor i KBH 😛
  Tak for en rigtig fed blog! 😀

 • Præcis – 20 år lige om lidt, lige begyndt på medicin, storkøbenhavn, 1.000-2.000 kr. og ALDRIG Buffalo’s!
  Tænker også højde måske? 🙂
  Skøøøn blog.

 • passer heller ikke rigtigt ind.. jeg er 13 år, og går på privatskole, tilgengæld passer det med pengene på tøj sådan ca 🙂

 • Næste poll kunne altså godt være noget med kærlighed 🙂 Ved godt det er meget privat, men det er jo anonymt… Og så tænker jeg ikke nødvendigvis forhold, men ens syn på kærlighehd eller noget i den dur 🙂 Det kunne sørme være spændende!

 • Ja jeg hører vist heller ikke til under normen 😛
  Er midt i tyverne, færdiguddannet og arbejder, bor i en forstad til københavn, og har ejet hele 2 par buffalos 😉

 • Iiih nu føler jeg mig helt uden for. Er kun 17 år gammel, er snart færdig med 2.G på STX, og jeg bor på en mark -.-‘

  Du skal du helt klart prøve at undersøge noget mere “stereotyp”-ish om os, måske kan der rent faktisk være en kategori jeg passer ind i! xD

 • Spot on! Det er totalt mig du beskriver dér (23 år, medicinstuderende, bor i København, går op i tøj uden at bruge overdrevet mange penge på det!)

  Tusinde tak for en fantastisk blog. Din stil ligger tæt op af min, så kan stort set altid se mig selv i dine outfits. Det er dejligt med lidt inspiration!

 • jeg ligger helt udenfor gennemsnittet (:
  15 år, skal begynde i gymnasiet til sommer, bor i en forstad, og er ikke helt sikker på hvad buffalo sko er.. haha ;D

 • Jeg hører vist heller ikke ind under gennemsnittet (sidst i tyverne, færdig med videregående uddannelse for et par år siden og nu med fast arbejde, bor i en meget lille landsby og har – må jeg desværre indrømme – ejet indtil flere par buffalos).
  Tak for en god – og alsidig – blog 🙂

 • Jeg skiller mig ud!
  Jeg er i starten af 30erne, bruger aller-max 1000 kr på shopping, HAR ejet et par buffalo og er færdig med min længerevarende uddannelse. Men ja, jeg bor i en storby.

  Men derfor kan jeg alligevel godt nyde en god blog ;o)

 • …også et par buffalo’s her, men selvom de bestemt ikke var smarte, så var de nu gode at danse i dengang man skulle “hoppe” rundt til bom-bom-musik:-)

  Måske du kunne lave en lille “grøn” udersøgelse – hvor ofte køber du økologisk, tænker du over at spare på CO2’en med korte bade osv. , cykel/scooter/bil/bus/tog eller gå-ben?

  Dejligt at du laver en opsumering på dine mange pools:-)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top