Du læser nu
Mandag morgen

Mandag morgen

Mandag morgen

Mandag morgen
…. kombinationen af, at jeg sluttede søndagen aldeles for sent, og startede mandagen aldeles for tidligt, får mig nu til at føle mig ligeså skarp som en smørkniv… og sådan en er virkelig ikke særlig skarp, skulle jeg hilse at sige.. derfor gemmer jeg også bag solbriller, selvom det virkelig er kedeligt vejr heroppe – gråt og støvregn. Super. Men Frede har lært mig, at det er helt ok, at gemme sig fra verden – især når det er mandag og morgen, på én og samme tid. Så det gør jeg.

I stayed up waaaay too long last night and got up waaaay too early this morning – not a great combination. So I’m hiding behind my shades even though the weather is quite crappy. I’m such a star.

 Kommentarer (5)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top