Du læser nu
PlexiLæxi

PlexiLæxi

PlexiLæxi
…. jeg kan godt lide den slags invitationer, der kommer med posten.. sure – dem der komme på email er også fine, men der er nu noget helt særligt ved rigtige, snailmail invitationer.. Lindex laver altid så hammer-fine invitationer, og den der lå og ventede i min entré forleden er ingen undtagelse. En plade af 3mm tykt plexiglas med neonpink tekst. Pretty cool. Når jeg en dag skal invitere nogen til noget, så vil jeg også sende plexilæxi invites. Yes.

Dagen idag er derudover lidt travl – netop hjemvendt fra lynrunde om Kungsholmen og sidder nu i sofaen iført træningskluns. Skal være til middag hos en ven lidt over 19.. Yes.. I’ll be late. Top.

 Kommentarer (8)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top