Du læser nu
Lemmingtesten

Lemmingtesten

Ny poll! Denne gang er det en lemmingtest – I’m a lemming and I’m proud of it.. Yes… Og I er efterhånden en del, der har spurgt til VILA-basserne, så jeg kom til at tænke på, hvor mange vi faktisk er, der har den.. I samme ombæring skal I også føle jer velkomne til at dele størrelses-erfaringer i kommentar-feltet. Det er typisk dét jeg bliver spurgt om, men tænker at flere meninger er bedre end bare én:) Min konklusion er, at den er meget almindelig rent størrelsesmæssigt – ikke så meget ballade:) Yes.

Efter dagens føjteri (.. fedt ord) har jeg en del arbejde jeg skal se til, for min dag imorgen er lang og stram, men også hammer spændende! Wuhu! Hvis der er nogen, der føler for det, så skal I endelig ikke holde jer tilbage, med at sende lidt god karma i min retning lige i morgen:)  Oooog – hvor fedt, at I kan lide mine vinkerier:) Vil absolut vinke noget mere til jer i fremtiden – that’s a promise!!

 Kommentarer (7)
 • Hej Alle,
  Jeg er meget lemming og har derfor pisket rundt i en hel masse Vila’er efter de skjorter der. Hvor har I haft held med at finde dem i Kbh? På forhånd tak for hjælpen!
  Mathilde

 • Det burde faktisk være sådan, at man kun kan stemme én gang? Jeg kan kun stemme én gang fra min computer – og hvis man vil se resultatet kan man jo bare trykke på “Result” istedet for at stemme igen….

 • Hej Acie. Jeg synes det er en supergod ide med polls, men det er ærgerligt, at man skal stemme hver gang, man tjekker din profil, hvis man gerne vil se resultatet. Jeg forsøger kun at stemme en gang, for det andet ødelægger jo resultatet. Men jeg ved ikke, om det kan laves sådan at man bliver “husket”, når man har stemt på samme computer? Hvis det er for besværligt kan du evt. senere nævne resultaterne af dine polls og så bare satse på, at de fleste kun stemmer en enkelt gang? Bare en ide 😀
  MVH Signe

 • Jeg har faktisk netop modtaget min (den lyse som du har, og bærer så fint!), her til aften..
  Så ja jeg er også lemming.. og jeg er sgu også stolt af det 😛

  (men jeg er kun lemming, med de ting jeg rent faktisk synes er mega fede.. Jeg køber jo ikke bare hvad som helst bare fordi det er hot) 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top