Du læser nu
Preggers much?!

Preggers much?!

 Kommentarer (6)
 • Hvor er hun smuk! – hvilket får mig til endnu engang at savne, at der var mere fokus på modetøj til gravide. Jeg er selv i femte måned og gad da godt brge penge på fedt graviditetstøj (hvis det fandtes)..

 • Oh, I´m 40 years old and expecting my 4th child! And I can promise you, I don´t look near way like Claudia now or when I´m in 9.month pregnant 🙂 She looks stunning as always!!!

 • Jeg er i trejde måned, men kan nok ikke gøre mig nogen forhåbninger om at blive fotograferet til Vogue af Karl Lagerfeld. Det kunne ellers have været sjovt 😉 Håber til gengæld, jeg ser lige så fierce ud som Claudia Schiffer, når jeg er i 9. måned (hmmm, not so likely…)

 • Hold da op, hun popper da li’ om snart –
  Jeez! Hun er stor – men altså som ALTID freaking smuk – hvor er hendes vand i knæene og strækmærker på hofter, hænder og lår??
  Retouch eller tarveligt?!
  <3

 • Haha, ja sådan læste jeg det også først 😀

  – Hvis jeg ser sådan ud når jeg engang bliver gravid vil jeg sgu også på forsiden (af et eller andet!).

 • Ha! Jeg troede et øjeblik, at der stod, at det var ingen ringere end Lagerfeld, der var far til barnet! Det ville blive en MEGET blond baby med MEGET specielle gener!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top