Du læser nu
VideoME

VideoME

…. allerede for lang tid siden kom jeg til at love, at jeg ville overveje det der med at videoblogge… og jeg skal nok – men jeg starter blidt ud; det der med at sidde og snakke ind i computeren helt alene er lidt uoverskueligt.. jeg gjorde det engang til Maria fra HP, fordi jeg skulle lave et indslag til et internt møde i forbindelse med hele Envy-samarbejdet. Og det føltes ret steneren. Anyways. Efter frokost skiftede jeg fodtøj til noget mere praktisk og nu kan I så hænge med på en lille tur til Västermalmsgallerian.. Og se hvor fint Stockholm er på sådan en dag, som idag:)…. og hvor meget jeg kan vinke.. Vinke vinke.

Iøvrigt er jeg lidt in limbo med den der hvide blazer jeg sporter til sidst – jeg lod den hænge, men hvad siger I!? Jeg er jo en blazernørd…

 Kommentarer (38)
 • Nu var jeg lige selv ved at skulle vise min mor den by jeg bor i via en video, og så kom jeg til at tænke på denne video du engang lavede! Hvilket program brugte du til den? Jeg kan vildt godt lide hvordan du “speeder” den op på den måde 🙂

 • Hvor fint! Er normalt ikke til videoblogging, men det er en rigtig fin og hyggelig måde du har gjort det på!!

 • SÅ hyggelig video! Mere af det 😀 Har selv lige købt en hvid Gina Tricot blazer, den er så dejlig. Køb køb køb 😀

 • Hahaha – tak tak ladies:) Jeg synes nu også at almindelig videoblogs kan være meget hyggelige, men det er bare ikke rigtigt mig… Men fedt, at I kan lide det; jeg lover at lave nogle flere fremover. Det bliver nok ikke lige hver evigt eneste dag. Men engang imellem:)

 • Jeg er også en af dem der synes at det der videoblogging er en smule akavet! Men ding dong, hvor er den form dog fin.. Den er jeg med på,.. Ikke få meget snik snak.. Billeder og musik, så kører det.. 😉

 • Hvor er det cool, men jeg elsker også den sang! Meget bedre end at sidde og snakke “stenet” ind i computeren. Thumbs up!!!

 • Pyyh blev helt rundtosset på cyklen, altså da du cyklede.. Men dejlig video 😀 Det gør ingenting du ikke snakker faktisk. Men synes den hvide blazer er fed, den kunne være lækker til cowboyshorts og brune ben til sommer. og med STORE smykker..

 • Ej hvor var det hyggeligt – kunne ikke helt lade være med at smile! 🙂 Det er rigtig personligt, at videoblogge, og jeg synes det her er den perfekte måde at gøre det på. Jeg er vild med det, bliv ved i den blide stil.

 • Ih hvor er den fin! dem må du gerne lave flere af for min skyld 🙂 super cute!!!!!! 😉 hehe

 • Hej 🙂
  Jeg synes det er den fedeste form for video blogging jeg har set ind til videre. Syper fedt at den er klippet sammen og at der er musik.. Mere af det 🙂

 • Hehe – den kunne jeg sgu godt li – som altid anerledes fra de andre bloggere. Minder lidt om en musikvideo (måske fordi det er en video og du samtidig spiller lidt musik :o) Men anyways I like!

 • Du gjorde mig helt rundtosset 🙂 Rigtig hyggeligt og samtidig helt forkert – som når du har læst en bog og skabt dit eget billede af figurerne og så ser dem på film, hvor de ser helt anderledes ud 😀 Altså ikke ment på den måde, at du ikke er skøn som altid.. Det var bare spøjst at se dig live in action 🙂 Lav bare mere af den slags!

 • Haha, hvor er du sød…vinke vinke:-) God ide med videoen, og hvor er den fedt klippet sammen. Hvilket program bruger du til det??

  Knus herfra..

 • Det var en fiiin video. Jeg er ikke så meget til snik-snak blog-videoer, så jeg synes bare, du skal blogge helt, som du selv har det bedst med 🙂

 • Tak tak tak – det ER en blid start, men man skal jo lære at kravle før man kan gå… Så selvom der er lidt meget cykleri så er der også lidt mig.. Men det er nok ikke liiiige mig det andet dér – vi får se.

  Sangen er Roisin Murphy med “Dear Miami”

 • Søøød video! Den er ikke for meget, og ikke FOR nedtonet 🙂 Hvad hedder sangen? 🙂

  Jeg syntes den hvide blazer er god til dig, men hvilken blazer er ikke det, du ser jo så cute ud! Plus den gør forår til forår! 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top