Du læser nu
Multitasking

Multitasking

Multitasking
…. som nævnt, så er jeg pretty busy idag – det er ikke blevet til frokost før nu (….. havde lige et seriøst blodsukker-crash) og skal være på Östermalm kl 16. Aghr. Løøøøøøøøøøøøøøøøb.

I’m retarded busy today. Ahgr.

 Kommentarer (2)
  • jeg skulle nå hen til biografen kl. 16:20. jeg havde fri kl. 13:00 da vi var til eksamen, så det burde være meget muligt at nå det. meeen så skulle min veninde og jeg lige ind i zara og h&m og cheap monday.. og da vi fandt ud af vi var 5 minutter inde i filmen da vi skulle betale for vores fund, kunne det ikke lade sig gøre. selvom vi løb hen til stationen, så var det umuligt at nå filmen. så nu sidder jeg herhjemme i stedet for i biografen 🙁 øv bøv.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top