Du læser nu
Måndagsbarn

Måndagsbarn

 Kommentarer (12)
  • ihh hvor er det hyggeligt med de små videoer engang imellem. 🙂 🙂
    ville egentlig også lige høre dig, om du bare sådan går rundt med dit kamera i hånden, og filmer omgivelser og dig selv? tror næsten jeg ville synes det var lidt pinligt sådan at vende kameraet om mod mig selv og smile midt ude på gaden. hihi. 🙂 så thumbs up hvis du har gjort det.
    – Naja.

  • Jeg elsker at du på en eller anden fantastisk måde formår, at give en (mig) lyst til at prøve nye ting og bare springe ud i det. Med sådan en video her får jeg helt lyst til at prøve at bo i stockholm også. Et indlæg du engang skrev, da du netop havde bestemt dig for, at rykke til LA gav mig også lyst til at tro mere på mig selv, og at jeg fandeme også kan hvad jeg vil, selv på trods af de udfordringer det bringer med sig! Egentlig så vil jeg bare sige tak. 🙂

  • Rigtig hyggelig video – jeg er også en af dem der elsker den sang, virkelig yndlings. Og så tror jeg også at jeg elsker den elevator i “din” bygning. Den er noget mere fancy end “min” – der er mere kedelig moderne. Ak ja, virkelig spændende betragtning eller nowet… Kommer du ikke til at savne Sverige heeelt vildt når du flytter? Jeg glæder mig dog til du videoblogger i L.A. Det kan kun blive fantastisk. Og nu skal jeg nok stoppe med at skrive 😀

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top