Service Update

Service Update
1…. jeg har stadig ondt i halsen. Men jeg har fået bernaise, Ben&Jerry’s og cola light, hvilket så absolut bedredede situationen. Jeg tror, at bernaise er for mig, hvad trylledrikken var for Asterix&Obelix.. Jeg burde spise det noget oftere. Tænk hvor tyk stærk jeg kunne blive!

2. Én af jer har lige råbt efter FlotteLotte herinde, for hendes blog er nede – she knows. det er med vilje. eller. sort of. hun er igang med at skifte server, men håber at være back in the game pretty fast! Så hold udkig! EDIT: Virker igen nu!!

3. Jeg multiblogger (… det er den bernaise dér! Fart over feltet!) og har opdateret både Sirene og Vila-bloggen… På Sirene-bloggen løser jeg et af livets større problemer og på Vila-bloggen investigerer jeg større kulturforskelle mellem Danmark og Sverige. Jowjow – den er skam god nok.

7 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top