Du læser nu
Kaosmorgen

Kaosmorgen

Kaosmorgen

Kaosmorgen

Kaosmorgen
… jeg har sovet længe (… meget længe) for at lade min krop være i fred. Og det tror jeg den var godt tilfreds med, for har det ihvertfald bedre end igår – meget heldigt, for skal til frokost i Kungsträdsgården idag.. Tilgengæld har outfittet været rent kaos – christ. Tror jeg har prøvet hele mine garderobe i forsøget på at finde noget der duede.. Alt imens jeg blev mere og mere svedt og opgivende. Til sidst kapitulerede jeg, tog mine yndlingsjeans på og parrede den med den nye skjorte fra Gina Tricot.. Fancyness må vente til en anden dag.

 Kommentarer (5)
  • Jeg kender det alt for godt.. Jeg ender alt for ofte i det trygge velkendte, og det fancy og sjove bliver liggende i den stak, der efter frustrerende tøjprøvning opstår i hjørnet.
    Konklusion: Man skal have masser af tid, hvis man vil være fancy hele tiden. Almindelige mennesker med almindelige liv, må gerne se almindelige ud ind imellem 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top