Du læser nu
AW

AW

AW
….. aka. AfterWork. Endnu et glimrende Stockholms-koncept, som man burde dyrke noget mere i København.. Hver fredag efter arbejde er det meget almindeligt at samles på en af byens mange udeserveringer og køre en runde after-work.. Idag skal jeg mødes med en masse andre Stockholms-danskere på MS Gerda, nyde det gode vejr og mingle lidt på modersmålet.

 Kommentarer (6)
  • Haha – ja, jeg vidste godt, at Stockholm nok ikke havde patent på at drikke et glas vin efter arbejde, men pointen var mere at konceptet er så udbredt og fasttømret, at alle ved hvad vendingen ‘AW’ betyder og at alle gør det. Sådan er det trods alt ikke i København – selvom du engang har drukket rosé på ZeZe;)

  • Her kan København da sagtens være med – jeg har drukket uanede mængder af kølig rosé på ZeZe til fredagsøl/vin/vand/whatever – og jeg er ret sikker på, at konceptet eksisterer flere forskellige steder rundt om i byen.

    I Milano har de til gengæld virkelig forstået, hvordan man gør – dér har de altid en lille buffet med forskellige småretter, som man gratis må hapse af, hvis man køber drikkevarer.
    Dét er da en fredagsbar, der er til at forholde sig til 😀

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top