Du læser nu
I vindueskarmen…

I vindueskarmen…

I vindueskarmen...

I vindueskarmen...
… dér hænger jeg ud, mens jeg forener to modsætninger som ‘arbejde’ og ‘nyde det gode vejr’. Der er pretty nice heroppe på toppen af Stockholm. Især en dag som idag, hvor vejret melder 25 grader, solen skinner og byen er helt og aldeles chlorofyl-grøn… Det er som om, der aldrig noget in-between heroppe i Stockholm. Enten er det vinter og hammerkoldt, eller også er det sommer of hammer varmt.. Intet forår og intet efterår..

 Kommentarer (16)
 • Hvor ser det bare lækkert ud, at du sidder der i vinduet! Det får man jo helt lyst til selv at gøre 🙂

  Til det med vejret, sådan er det også her i Danmark. Enten er det vildt dårligt vintervejr, eller er det varmt sommervejr. Hørte en gang en eller anden forsker-ting sagde, at med årene ville forår og efterår forsvinde. Og det ser jo ud til at passe 🙂

 • Ihh hvor er jeg glad for at høre at der er en hems udenfor dit vindue, synes det SÅ utroligt hyggeligt ud – OG utrolig farligt

 • Ihh hvor er jeg glad for at høre at der er en hems udenfor dit vindue, synes det SÅ utroligt hyggeligt ud – OG utrolig farligt 🙂

 • Acie, jeg får kuldegys af de sommer-vibes, som det nederste billede her, sender! Gid jeg var 23, og levede livet på MIN måde. Men jeg er nødt til at være tålmodig..

 • Hahaha – mig og de brunge stænger siger tak.. Min veninde kommenterede det også igår, hvorefter jeg måtte demonstrere at det jo self var meget fedt at have brune ben, men knapt så fedt, at de ikke rigtigt matcher til resten af mig. Negerben på bleghedskrop. Det kan altså godt se lidt underligt ud – men sådan er jeg nu engang født:)

  Og der er en hems uden for mit vindue, så jeg kan ikke falde så langt:)

  Camilla: tak tak tak – jeg har altid fået at vide hjemmefra, at jeg kan hvad jeg vil.. Og at ‘i vores familie, finder vi ud af hvad vi vil.. Og så arbejder vi stenhårdt på at få det til at lykkes’. Så det er min indstilling til livet. Studiet gav sig selv – den bedste business school i norden og ranket væsentligt bedre end CBS. Jeg kunne godt lide udfordringen i at jeg skulle kæmpe for at komme ind (der var små 4000 ansøgere og 120 pladser). Lejligheden er en af mine gode venners – så det var meget let. Min privatøkonomi holder jeg helst for mig selv, men det er dyrt… Herre dyrt – så tak til gode forældre og acie.dk for at jeg har lov til at bo i sådan en perle på den bedste gade i Stockholm. Wuhu.

 • Masser af misundelse herfra! Hvem der bare kunne nyde den udsigt hver dag.. 🙂

  Hvornår er det egentlig, at du rejser til LA?

  Ciao’
  Ditte, Fashion Affairs

 • Hej Acie!

  Jeg har længe gået og været hammermisundelig over dit mod til at gribe livet på denne måde, altså med at rejse ud i verden og studere. Jeg tænker tit på, hvad der fik dig til at turde det? Hvordan fik du opsnuset studie og lejlighed i Stockholm?
  Og hvad giver du ca. om måneden for at bo der? 🙂

 • Jeg ville være bange for at falde ud af vinduet fra 5. sal, og endnu mere nervøs ved om vindueskarmen skulle kunne holde en hel kropsvægt oppe 😀

 • Jeg kunne godt vænne mig til sådan et vejr, så slap man for den der lange periode hvor man bare går og længes efter sommeren, som kun dukker sporadisk op herhjemme -.-‘

  Btw, hvor er du heldig at have sådan en lækker chillout vindueskarm. Det er bare ikke det samme med en altandør :b

 • Hvor ser det hyggeligt ud! Elsker sådan nogle sidde-vindueskarme, jeg vil ha’!

  /Anna
  infashionwetrustblog.blogspot.com

 • Mmmh!Lækre solbrune stænger du har der frøken!
  Hvor ser det comfy ud! Lu være man selv skulle prøve at forene skolearbejdet med solskinsvejr, istedet for at udskyde arbejdet:)

  /Simone/fashionmanifest

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top