Du læser nu
Beautyboksen – Øjencreme

Beautyboksen – Øjencreme

Beautyboksen - Øjencreme
… Ha! Jeg nåede det lige! Det er jo søndag, og jeg havde nær glemt at lave ugens kig i beautyboksen – denne gang bliver det min tro følgesvend i form af en øjencreme fra Dermalogica. Jeg har rigtigt sarte øjne og er vel efterhånden nået til den alder, hvor det måske er meget fornuftigt at begynde at forebygge de første fine linjer. ak ja. Anyways – det er en fin lille fætter den her. Omend det er noget pricey.

 Kommentarer (3)
  • Du/i skal prøve beautyflash.com. Det er en engelsk hjemmeside som sælger dermalogica. Her kan man spare RIGTIG mange penge og så koster portoen kun sølle 37 kr. (Og ingen told – da det ligger i EU 😛 ).

  • Ih, perfekt, jeg har været ret så forvildet i junglen af gode øjencremer, så tak for tippet! Men ak, de er altid så pricey! Hvor meget må man slippe for den dér tube? (Og hvornår lærer man at crave de ting, man behøver – selv om øjencreme er en god idé og alt det der – når man virkelig burde operere i møbelbudgetter og lejligheds-alt-muligt? I stedet har jeg lige købt et par sko. Ak ak.)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top