Du læser nu
Hit Me!

Hit Me!

Hit Me!
… en af mine favo-læsere har efterlyst en spørgerunde.. så den kommer hér! Ask away.. Jeg lukker spørgerunden om et par dage, så der burde være god tid til at få stille nysgerrigheden:)

I’ve been asked to do a questions-section… so here it is – fire away!

 Kommentarer (43)
 • Træner du udover at løbe?

  Jeg ved godt at det er et “lamt” spørgsmål, men hvordan har du tænkt dig at gribe “kender ingen i L.A” an og få venner derved? Er du bare typen der går hen og snakker med dem, som du har forelæsning med eller har du nogen du kender der, allerede nu, som kan introducere dig for lidt venner og byen? Bare hele den der fase med at gribe det an? Er nemlig utrolig dårlig til sådan noget, så vil gerne vide det, idet du jo også var overthere førhen.

  Og så om The Kardashians! Begyndte at se det, efter du skrev om det og fordi jeg i forvejen elsker L.A og The Hills og jeg blev hooked! Skal du se den nye sæson af Khloe and Kourtney take miami, som kommer d.7 juni? Og hvem er din yndlings Kardashian (Jenner)? 😛

 • Nu er du jo så glad for rosévin, kan du anbefale nogen til den danske sommer? (den kommer vel på et eller andet tidspunkt!)

 • Har du nogensinde nogen selvtillidskriser? Du virker nemlig ikke som typen.
  Hvornår besluttede du at begynde at være lidt mere professionel omkring din blog?
  Hvad er du mest stolt af i dit liv?
  Er der noget, du gerne ville ændre i dit liv?

 • Hvordan er du kommet til at arbejde for Sirene?
  Du er kun 2 år ældre end mig og jeg synes godt nok at der er langt fra studieliv til at arbejde for et blad.
  .Fie

 • Hejsa (;

  Jeg er kun et par måneder gammel i “acie-land”.
  Men er blevet lidt afhængig.
  Jeg vil gerne hører lidt om dit CV.
  Hvad har du lavet førhen. Hvad laver du nu ud over at blogge og hvordan er du kommet fra a til b.

  Hilsen Simone

 • Hej Acie (:

  Her er mit spørgsmål til dig:
  Du har så flotte hvide tænder, er de blevet bleget eller hvad er din hemmelighed?

  Knus AK

 • Kunne du tænke dig at blive noget inden for tv?

  I øvrigt så har jeg rettet mit blog navn, så det hedder Polishing the nails! Og ikke med stavefejl i 😉

 • @Elizabeth: hvis du gerne vil ud at rejse efter 9. klasse, er det også en mulighed at rejse gennem en udvekslingsorganisation som eks. YFU, hvor man bor hos en amerikansk familie og går på high school 🙂
  Du kan evt. tjekke nogle af dem ud her: https://www.iu.dk/programmer-og-tilskud/hele-verden/udvekslingsophold-for-unge/godkendte-udvekslingsorganisationer
  Jeg var selv udvekslingsstudent i USA, da jeg var 16, og det var et fantastisk år.
  Acie: håber du vil bære over med mit lille infoindlæg 🙂

 • Jeg vil rigtig gerne hoere om jeg har faaet rigtig fat i, at du flytter til L.A? 🙂 Det lyder absolut fantastisk. Hvis det er, hvorfor skal du derover? Hvad skal du lave der?
  Hvor mange penge bruger du cirkus paa toej, sko etc. om maaneden? 😉
  Og og og.. Kunne du taenke dig engang at lave en guide til hvordan du kroeller dit haar? (Ved selvfoelgelig ikke om det er naturligt, ups..)
  Knus
  /Cathrine

 • Heg har fulgt den blog stort set hverdag i et halvt år tid (nok lidt længere..) og synes jo efterhånden jeg kender dig ret godt 😉 Men! Jeg ved du læser, og derfor må være på SU (right??), og ikke har noget arbejde (hvis du har er jeg i hvertfald gået glip af noget flovt!), nå men hvordan køber du så mange fine ting, lever i egen lejlighed, og spiser OFTE ude (café osv). Det lyder virkelig ikke til du mangler noget! Hvordan gør du?? 🙂

 • ^ Luna, den er fra det danske mærke Black Lily (:
  Well, så kan jeg jo også stille et spørgsmål.
  Hvad er dit/dine foretrukne rejsemål? Og hvordan er Stockholm som storby ift. København? (Har kun været der én gang)

 • Hejsa Acie (:

  Nu har jeg beundret din super lækre taske i et par uger, så nu ville jeg høre hvor du har købt den (:
  Det er den sorte med nitter på hanken og en længere hank til over kroppen.

  – Luna

 • Er så vild med din trench og din skindjakke – hvor er de fra?
  Super fin blog, elsker at følge med 😉
  Fortsat dejlig dag
  – Emilie

 • Når du er til arrangementer i dk med andre bloggere, kalder de dig så også “Acie” eller har du fortalt nogle dit rigtige navn? Er det svært at holde dit rigtige navn hemmeligt? Savner du at kunne blogge mere “privat” og med flere detaljer, som du gjorde engang, eller er du gladere for den stil, du har nu?

 • Hvor får du din inspiration fra til tøjet?

  Synes du har sådan en fed stil, og prøver selv at finde den stil der passer lige til mig. Er stadig lidt i vildrede. Så et ekstra spørgsmål kan være: Hvordan fandt du frem til stil?

 • Nu poster du jo musikvideoer af og til, men: Hvad er dit absolutte yndlingsmusik? (band/kunstner/genre)
  Og hvorfor startede du i sin tid med at blogge, altså hvad drev dig til det?

 • Jubii 🙂

  1. Hvis du kunne spole tiden 3 år tilbage og møde dig selv – hvad ville du så give dig selv af gode råd?

  2. På hvilken måde undgår du overspringshandlinger?

  3. Hvilke ting ville du gøre om hvis du kunne og på hvilken måde?

 • Jeg går også lige i tænkeboks for gode spørgsmål…

  Og Annemarie. Jeg tror det er Why Not Blog der lavede det for nogle dage siden.

 • Super 🙂 Så vil jeg lige gribe chancen for at gen-stille det spørgsmål, jeg stillede sidst, du havde FAQ: Hvad er din yndlingsbog? (sidst læste du det som blog, arbejdsskade I presume :))

  Hvor lang tid har vi til at stille spørgsmål? Jeg elsker nemlig at hive info ud af sådan nogle interessante, drevne mennesker som dig, men kan ikke lige komme på noget lige nu. Nå ja, udover: har du favo-læsere?! 🙂

 • Hej 🙂 Har set et eller andet indlæg på en blog (tror den var dansk) det handlede om Sienna Miller Og keira Knightley – indlægget hed vist nok “Cool Friends eller best friends, men nu kan jeg ike finde det igen. Håber du kan hjælpe mig:) ved godt det er et mærkeligt spørgsmål med det kunne være du var faldet over det i din daglige blog checking hehe.

 • Jeg tror, men er ikke sikker på om du har boet et år i USA? Og i så fald var det svært at falde til i et helt andet land, hvor man ikke kender nogen? Overvejer nemlig at tage et år til USA efter 9., potentielt sammen med en veninde 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top