Jeg drømmer…

Jeg drømmer...
… mig til sol, sommer og vand.. det her billede er nu et par år gammelt (.. gisp – tiden går hurtigt!), men jeg bliver så glad hver gang jeg ser det alligevel… lige for tiden har jeg dog lidt travlt med en masse andet og trænger til en lillebitte pause, så jeg trækker stikket ud på lidt ubestemt tid… I’ll be back eventually!

Vi blogges ved:)

8 kommentarer

 • Som visse andre, mangler jeg dig allerede som overspringshandling fra den kedelige eksamensforberedelse! 😉
  håber du er tilbage med opdateringer af din fantastiske blog snart! 🙂

 • Som visse andre, mangler jeg dig allerede som overspringshandling fra den kedelige eksamensforberedelse! 😉
  håber du er tilbage med opdateringer af din fantastiske blog snart! 🙂

 • Mmmm, kan jeg godt forstå- det ku’ vist heller ikke blive en koldere maj (overhovedet!)
  Gi’ den gas MissAcie, so long til du sætter stikket i igen:-)
  /xxx Nete

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top