Du læser nu
Mens….

Mens….

… jeg holder blog-ferie, kan I passende gå ind og læse Isabella’s blog istedet.. Engang imellem falder jeg helt og aldeles pladask for en ‘ny’ blogger, som jeg slet ikke synes får nok opmærksomhed. Sidste år gav jeg således Katrine mit gamle layout og et par gode råd med på vejen – det fine indhold fortjente fine rammer, så hvem bedre at give det til?!? Nu er det helt mærkeligt, at tænke på, at der var engang, hvor hun ikke var en fast del af blogger-banden..

Nå, men i år er det altså Isabella, der har fået glæden (??) af en gammel rottes gode (eller ihvertfald, velmenende) blogger-råd. Vi har snakket layout, billeder og en masse andet. Og hun gør det skisme godt. Så læs hos hende og bliv ligeså forelsket som mig. Do it! Nu! Blev der sagt.

 Kommentarer (12)
 • Dejligt at I også synes Isabella er fin – for det er hun;)

  Victoria-Louise; hvorfor tror du, at jeg ikke allerede har været forbi flere gange? 😉

  Isabella; anytime, anytime.. og altså – mere credit skal jeg altså heller ikke have.. det er din blog.. jeg er bare en gammel kran med lidt erfaringer på bagen, som jeg ligeså godt kan dele lidt ud af i ny og næ. Hvad sku jeg ellers bruge det til!? 😉

 • Taak Acie 🙂
  Hvor er du sød! Jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige.
  Mange tak for dine mange gode råd, det har virkelig hjulpet.
  Der har været så mange søde læsere inde og kommentere på mine indlæg, fordi de har fundet mig via dig.
  Igen mange mange tak for dine fine ord og flotte indlæg.
  Fortsat rigtig god weekend.

  KH Isabella

 • Taaaak Acie 🙂
  Hvor er du sød! Jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige.
  Mange tak for dine mange gode råd, det har virkelig hjulpet.
  Der har været så mange søde læsere inde og kommentere på mine indlæg, fordi de har fundet mig via dig.
  Igen mange mange tak for dine fine ord og flotte indlæg.
  Fortsat rigtig god weekend.

  KH Isabella

 • Jeg har også fulgt hende noget tid nu, hendes stil er fin – SÅ fin 🙂
  Og det vil gøre det hele lidt sjovere, hvis layoutet var en smule mere overskuelig samt spændende!

  Så fedt at du bruger tid på at kigge omkring efter de lidt mindre “uopdagede” blogs 🙂
  Jeg håber, du engang får tid til et smut omkring alittlelife.. Haha 🙂

  God aften acie!

 • Jeg har længe kigget med hos hende. På hendes blog og på Stylegallery. Hun har simpelthen en fantastisk stil, og jeg er så misundelig.

  Hvad skal man gøre for at der bliver delt ud af de gode råd? 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top