Du læser nu
Nå, men…

Nå, men…

Nå, men...
… det går da også meget godt, det der med at holde lidt fri.. eller.. not so much.. så her er jeg igen.. faldt over de her – nedsat med 40% og i min størrelse.. bum bum bum – HAPS!! What a bargain..

Derudover ringede Boflingen tidligere og brokkede sig over manglen på indlæg og dermed manglen på overspringshandlinger… Jaja, den er fin søster – men altså.. Hvordan skal jeg ellers få dig til at ringe?! Efterfølgende drejede vi snakken over på et langt mere interessant emne – nemlig at hun har tilbragt formiddagen med at lave vingummier á (… wait for it) 2 kg stykket.. Det er nogle ret solide vingummier.. Og jeg krævede self fluks at se fotodokumentation, så det fik jeg… Kæmpe-vingummierne.. Jeg er stadig fascineret.. Det er altså ikke et dumt job hun har..

 Kommentarer (11)
 • […] jeg har lige fået skældud.. af Fluffy (I ved – veninden der laver 2kg tunge vingummier, for a living… misundelse er sådan en grim ting, men honestly; what a job!!)… af to årsager – […]

 • Anette: Jeg har været forbi:)
  Sofie: det må Bofferen hellere selv fortælle, hvis hun har lyst:)
  AS: ahgr – MMS i privat regi holder jeg dér. Tror ikke lige Bofferen havde tænkt, at det billede skulle vises for offentligheden.
  Scmidt: jep, men der var kun to par tilbage – og jeg har jo altså købt dem i Stockholm.
  AK: ja, jeg har også cirklet om dem i måneder, men syntes at de var for dyre.. SPs01 er det eneste auditorie du kan gå ind i fra aulaen (ved biblioteket).. det er det største auditorie.

 • Hej Acie. Super fede sko. Fortryder selv, at jeg ikke købte dem for måneder siden, da jeg så dem i Zara 🙁 Nu er jeg på udkig, men kan ikke finde dem i min str, sådan er det at have store fødder (str.41/42). Anyways, skal på cbs imorgen og det kunne være rart, hvis du gad at hjælpe mig. Hvor er dette Fonden Auditorium (lokale SPs01)? Henne i den bygning med biblioteket?

 • Hvad med lige at sikke os det dér fotodokumentation? Jeg vil også have et job, hvor man laver giga vingummi. 🙁

 • Hvor er det bare nogle fine sko 🙂 Og hold da op for nogle vingummibamser! Elsker vingummibamser, men 2 kg. er måske lige lidt overdrevet.

  PS. Kan jeg lokke dig forbi min blog? Jeg har lige købt en leo-skjorte, men er i tvivl om hvordan den sidder på mig. Det er den mindste størrelse. Så vil du ikke kigge forbi og hjælpe?

 • De er fra Zara!! Jeg havde et møde, der blev aflyst og skulle derfor indtil byen og aflevere nogle ting i VILA… Og så var Zara jo næsten lige dér;)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top