Du læser nu
About/Contact

About/Contact

About/Contact
Jeg hedder Christine, men de fleste kalder mig Acie – så det synes jeg også bare du skal gøre:)

I mit univers finder du ord og tanker om mode, boligindretning, rejser (mange rejser), mad, oplevelser, musik og en hel masse andet. Når jeg ikke er online elsker jeg den svenske Skärgård, rejemadder, rosévin, Steinbeck romaner, hjemmelavet pizza, krystallysekroner, at gå i biografen, Los Angeles, burgers fra In’n’Out og pæne sko…

Derudover er jeg 26 og har tidligere boet på USA øsstkyst, i Los Angeles og i Stockholm, men lige nu bor jeg på Østerbro:) Til hverdag arbejder jeg som Nordic Product Manager hos l’Oréal – derfor har jeg valgt at gøre bloggen ‘beauty-free’, for ikke at mudre grænserne. Det er vigtigt at understrege, at de holdninger jeg her præsenterer på ingen måde er et udtryk for min arbejdsgivers meninger og/eller holdninger, men alene er mine personlige og private ord. Mit job vil jeg iøvrigt gerne holde offline 🙂

 Noget du stadig er nysgerrig over? Så smid mig en mail på christine@acie.dk!

This is what other people say about me:

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top