Du læser nu
I mit vindue..

I mit vindue..

 Kommentarer (8)
 • Ahr, jamen der embedder jeg html-koden, når jeg skriver indlægget.. På youtube er der en lille boks, hvor der står ”. Hvis du kopiere html-koden i den lille boks og indsætter i det indlæg (mens du skriver det i html-mode), så virker det:)

 • Jep det var lige det svar, som jeg skulle bruge 🙂
  Men bagefter, hvordan lægger du dem så ind på bloggen, så de “står” som en video?
  Og så en ting til.. Ligger alle dine videoblogs så også på youtube?

  Tak acie, det er virkelig rart, at du lige bruger tid på at svare og forklare 😉

 • Signe: altså, som udgnagspunkt får jeg bare løn. Men selvfølgelig er der også perks ved at være en del af ‘familien’. Altså – som hvis man arbejder i en bager, og får lov til at få en kajkage.. Eller i Blockbuster og har lov til at leje en gratis film om ugen.. Du ved – medarbejdergoder:)
  Victoria-Louise: jeg er ikke helt sikker på, hvad du egentlig spørger om? Jo – jeg bruger Youtube, fordi det er for dyrt rent hosting-mæssigt, hvis jeg lægger dem på egen server. Var det svar? Eller?

  Pernille: skal se om jeg kan nosse mig sammen… 🙂
  Senette: absolut!

 • Jeg vil spørge dig, hvordan du laver dine video blogs.. Eller mere hvordan du får dem op på bloggen? Du lægger dem ind på youtube, for at undgå at de skal på store server ikke? Eller hvordan 🙂

  Jeg kan nemlig ikke finde ud af det, og det er jeg simpelhen så ked af!
  Håber du har et øjeblik til at forklare mig det 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top