Du læser nu
Legebarn

Legebarn

… legebarnet har svaret på første halvdel af jeres spørgsmål og lavet et lille blad ud af det (som jeg har fået at vide, at man ikke kan se i reader – så jer der læser igennem sådan en bliver nødt til at komme på ‘rigtigt’ besøg, hvis I vil læse med;) )… det er blevet en dårlig vane, at sidde til langt ud på natten og arbejde.. og idag blev det altså med det her – havde brugt en herre fint font, som publisher-sitet self ikke kunne håndtere, så resultatet blev lidt fladt i forhold til det jeg havde tænkt.. men klokken er 02.30 og jeg er træt.. så godnat:)

 Kommentarer (24)
 • Årh thx ladies (og Lasse!).. Jeg var ellers lidt irriteret på mig selv over, at jeg havde siddet oppe og nørklet med det til klokken Gnu, men I gør det da det hele værd! Tak tak tak! In all fairness fik jeg nu idéen fra en hollandsk blog for noget tid siden, men altså – if it works?!

  SofieB: haha – nu går jeg jo ikke så meget til bloggerstuff længere, men jeg lystrer absolut på Asje, så prøv endelig, hvis vore veje mødes:)

  Lika: thx – men nu var det jo din idé med en spørgerunde til at starte med, så du kan også klappe dig selv lidt på skulderen;)

  Scratchy: tak – jeg sidder ihvertfald sjældent stille;) Og jeg vil også langt langt hellere være et forbillede for mit hovede end for mine sko – på den anden side af skærmen er det jo det jo langt mere repræsentativt for hvem jeg er. I mit ‘almindelige’ liv fylder Acie måske 5%.

  Ditte: haha, tak tak tak. Jeg bliver helt beklemt nu, men synes nu generelt, at der er mange seje damer i blogland, der er gode forbilleder på hver sin måde:)

  Anette: årh, det er sødt. Tak. Men du kan være sikker på, at jeg selv tit står og kigger på tøjbunkerne uden at ane hvad ‘Acie ville gøre’, haha..

  Hugs,
  Acie

 • Virkelig fedt lavet med det der bogatige layout! Rigtig hyggeligt og fedt at læse. Kender godt det med et yndlingsitem, som bare hænger på en 🙂

 • Det var godt nok en smart lille bog du har fået lavet det – misundelse! Men det var mig der skrev at du har en lækker stil. Selv om du ikke selv tror på det, så ja, så har du en lækker stil, og du er faktisk blevet en af mine forbilleder! Synes at du har en lækker stil, og passer godt på det jeg selv vil. En blandning af business, feminin og rå. Så tit når jeg tager tøj på tænker jeg: Ville Acie tage det på? Hvordan ville Acie gøre? Osv osv 🙂

 • Aijjj altsååå! Jeg har altid troet at Acie var dit rigtige navn! Nu kan jeg slet ikke lade være med at rende rundt og spekulere over, hvad dit navn er!!

 • Øøøvvv, kan ikke se “bogen”. Kan nogen hjælpe en teknik-tosse som mig? Vil også læse de hyggelige svar 🙂

 • Du er simpelthen så sej, Acie .. Synes bestemt du er powerwoman!
  Var også meget imponeret over at du har noget så meget, på så kort tid.. og at du kan have så meget overskud, som det virker til at du har! Så jeg må altså også sige, at jeg ser dig lidt som et forbillede.. selvom du måske ikke rigtig bryder dig om det 😉

 • Jeg er dybt imponeret over dit CV – vildt at du har kunnet “nå så meget”, når du KUN er 23! 🙂 Så du er altså ikke kun en fashion-insprationskilde, men også rent intellektuelt/uddannelsesmæssigt. Repsekt!

 • super cool “blad”! respekt for dit engagement til både at besvare spørgsmål samt få det til at se så fint ud! 🙂

 • Jeg er også en af dem, der synes svarene er virkelig hyggelige at læse. Du har gjort det på en ret cool og innovativ måde. Thumbs up´.
  Jeg har som Cathrine også skriver også en virkelig stor respekt for at du gider at tage dig lang tid til svare på spm og gøre så meget ud af det. Og så synes jeg at du er meget beskeden, men det kan jeg egentlig godt lide ved dig 🙂 Glæder mig til at læse mere.

 • Så fint lavet.. Jeg håber jeg en dag møder dig til noget blogger-halløj.. Ville elske at råbe Asje ud over det hele og at der så er en der lystrer.. haha 😉

 • Det giver helt mening for mig, det du skriver! For mig fremstår det slet ikke som om du vil gøre dig selv mere interessant!! Og selvfølgelig sidder vi og er nysgerrige (vi elsker vel alle at snage i andres liv, haha), men jeg synes, det er så fint, når det er adskilt. Det skader ikke, at man ikke altid kan vide alt. Og så selvom man nogen gange gerne vil 🙂
  /Louise

 • Rijah: uh thx for heads up! Har skrevet det nu:)
  Cathrine: thx – jeg kan godt lide at blive kaldt powerwoman, men ved nu ikke om jeg er noget forbillede.. just livin’ my life;)
  Rikke: Tak – og bare rolig, der er stadig massere af spørgsmål som skal besvares:)
  Louise: tak – engang imellem kan det godt være svært, for man gider jo ikke sidde dér og gøre sig selv interessant ved at være herre hemmelighedsfuld. Men på den anden side er jeg også lidt nået til et punkt, hvor der er så mange, der læser med, at jeg ikke kan tillade mig at skrive noget om nogen uden deres eget samtykke. Og jeg tror også, at hvis man bare begynder at fortælle lidt, så bliver folk bare endnu mere nysgerrige, og så er det bedst bare at holde det helt adskilt indtil man er klar med at ‘go public’ med hele historien. Hvis det gir’ mening:)

 • Hvor er det fedt, at du har gjort så meget ud af det 🙂 Og gode svar! Elsker din eventyrlysten tilgang til livet, og så kan jeg rigtig godt lide din balancegang mellem offentlighed og privatliv.
  Godt arbejde:)

  /Louise

 • Næsten en helst bestseller du har fået skrabet sammen der ;)! Ej, rigtig kreativt gjort, love it. Glæder mig til at læse mere!

 • Neej, hvor var det hyggeligt at laese. Jeg har virkelig stor respekt for at du gider at tage dig saa langt tid til at interesse dig for dine laesere, og svare spoergsmaal. Jeg synes altsaa det er ret cool, if I may say so! 😉 Det er vildt spaendende at hoere omkring din uddannelse, for jeg synes du er lidt af en powerwoman – et forbillede i hvert fald! 😉
  Jeg bor selv i London, og laeser paa college her, og elsker det. Selvom det i perioder er super haardt og noget af en udfordring. Saa laeser jeg din blog (kan godt selv hoere at det lyder lidt som en kliche… I know.), og ved at hvis man vil have det til at fungere, kan man. Jeg haaber at jeg er bare hen ad hvor du er, naar jeg bliver 23. Respect!
  Tak for masser af inspiration, skoen humor og en fed blog.
  /Cathrine
  By the way, deminskjorten just never grows old!

 • Cool måde at gøre det på 🙂 Måske du ska skrive at den her bog er her på siden, på en eller anden måde.. man kan ikke se den en i reader nemlig 🙁 ehm, hvis du er med på hva jeg mener? 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top