Du læser nu
DymoDagens

DymoDagens

DymoDagens
… er lige kommet ind af døren og vil nu smide skoene, tasken og solbrillerne og gå ombord i en gang hjemmelavet Skagenröra.. Haps.. Svensk, når det er bedst.. Vil også prøve at komme igang med næste kuld spørgsmål, men er godt nok lidt grillet lige pt, så vi får se, hvor meget det bliver til… det ku’ jo ogs være, at jeg bare skulle tage et skud GossipGirl istedet..;)

 Kommentarer (11)
 • AS: do it! det er himmelsk!
  MH: Tak:) Uret er et min veninde har købt til mig på et markede i Vietnam for noget der ligner 100kr, så det er nothing fancy:)

 • Hej Acie.
  Først og fremmest vil jeg lige rose dig for en fantastisk blog -besøger dig dagligt 🙂
  Dernæst vil jeg høre dig hvor dit fine ur er fra? Mener du har nævnt det før, men kan simpelthen ikke finde indlæget.
  På forhånd tak!

 • Selvfølgelig – for den er jo rørt! *bum bum* Sådan en forefindes også på Café Kys. Måske man skulle trille der forbi snart. Jeg er iøvrigt svært misundelig på dine freak-brune ben. tsk.

 • Si – skalddyrssalat er vel nærmeste danske equivalent:) Serveres typisk på let-ristet toastbrød med citron og godt humør;) mhhhmmm!

 • Nanna: haha ok:) Næste gang kan du teste google;);) Det svarer lidt til at spørge en af de københavnske modeduller om hvor mange, der mon kan være KB-hallen:) Selvom jeg bor her ved jeg jo ikke alt – men det gør google! 🙂

 • Mange tak 😀 Det fordi der bliver holdt et fan event for The Twilight saga Eclipse med Kristen Stewart og Taylor Lautner der, så skulle lige vide hvor mange der sådan ca vil være der 😀

 • Hej Acie 🙂
  Har et lidt mærkeligt spørgsmål som jeg håber du kan svare på. Kender du Hovet i Stockholm? Hvis ja ved du så hvor mange mennesker der kan være der inde?
  Btw Elsker din blog og er her inde flere gange om dagen 😀

 • Jeg vil vildt gerne have de shorts, hvad koster de?, findes de i andre farver? og kan man kun få dem i sverige?

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top