PluggPuss | Acie
Du læser nu
PluggPuss

PluggPuss

PluggPuss
Man ved altså bare, at der er for lidt action i ens liv, når man kan gå helt i selvsing over at 7/11-manden lige gav en et chokolade-puss, da man var nede og tanke cola light til plugget.. zzzZzzZzz… Men på torsdag er der sommerferie – indtil da må både I og jeg holde ud;)

 Kommentarer (3)
  • Haha, hvor er det bare loooove, at du ligesom jeg selv skriver noter på alle leder og kanter af papiret! – Jeg selv sidder også i en eksamensstresset periode af mit liv, så jeg kender følelsen.. Held og lykke med eksamenerne. 🙂

  • Åh dine noter bringer dårlige minder til tidligere studieområder for mig…

    Chokolade må have hjulpet lidt!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2020 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top