Dagens Sang - Acie

Dagens Sang

… de her spillede på Grönan, da jeg var der i fredags, og nu sidder jeg altså og rocker løs til den her… I’m gonna daaaance with somebody!

4 kommentarer

 • Tak for svaret, jeg kan godt se logikken i hvad du siger.
  Og så har jeg lige et spørgsmål til. Hvad var det for noget med USA? Skal du flytte fra Stockholm?

 • Ditte: jeg har aldrig rigtigt leget med dem før, men kan nu meget godt lide den her sang:)

  Sofie: det er egentlig gjort for overskuelighedens skyld.. Normalt (når jeg altså ikke lige læser til eksamen), så opdaterer jeg 5 gange om dagen og derfor synes jeg selv, at det er rarest, at der ligesom er 1 dag pr side – det er dét der er tanken ihvertfald. Min forestilling er egentlig også, at de flest af jer kommer tilbage ret ofte (en gang om dagen ca) og at I derfor kun har behov for at kunne se de nyeste 5 indlæg, og at resten bare bliver ‘forældet’ og lidt rodet?! Men thx for input – det er altid cool, at høre hvad I synes ude på den anden side af skærmen:)

 • Hej Acie. Jeg er smadderglad for din blog og nyder at læse den jævnligt. Jeg læser hvert indlæg du poster. Dog har jeg ikke mulighed for at læse dine indlæg hver dag, og derfor irriterer det mig en smule at det kun er muligt at læse 5(ca.) indlæg før jeg skal trykke til næste side. Jeg mener ikke at du altid har haft det således? Selvfølgelig er det din blog og det er dig der bestemmer hvordan den skal se ud og fungere. Muligvis er jeg den eneste der ærgres over dette, men jeg håber at du vil tage op til overvejelse at ændre det så det er muligt at læse flere indlæg på en side.
  Hav en god aften,
  Sofie

  P.S.
  Jeg fortsætter med at læse bloggen uanset hvad.

 • Jeg ELSKER Mando Diao! den bliver man aldrig trætte af! og denne sang er fantastisk!:)

  Smil Ditte
  /Modekolibrien.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top