Du læser nu
DenimDenim

DenimDenim

DenimDenim
Jeg kører lige denim-on-denim idag… Jeg har hørt rygter om, at det regner i Danmark, og sender en solstråle i jeres retning. Her har vejret været upåklageligt siden forrige lørdag (… hvor mine forældre var på besøg – en eneste dråbe regn i adskillige uger, og den vælger at falde, lige når man skal ud og vise parentalerne, hvor fantastisk her er.. typisk). Anyways – solen skinner, og jeg lever derfor i mine shorts. Jeg beklager, hvis de ikke er så sjove at se igen-igen. But they’re najs.

 Kommentarer (5)
  • Er det bare mig eller har du tabt dig her på det sidste? Dine stænger ser meget mere slanke ud end ellers. Måske er det bare mig, men det ser godt ud. Og kan du så flashe den bikini 😀

  • Selvom jeg synes det er vildt strengt at du kan gå rundt helt og se
    så sommer-lækker ud, så er det alligevel lidt OK :-):-):-)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top