Du læser nu
Really!?

Really!?

Really!?

Sko-mongolen strikes again… Jeg kunne jo ikke lade være – jeg vidste godt, at de fandtes, men havde accepteret tanken om, at jeg aldrig ville få fingrene i dem.. Indtil idag… Hvor de så pludselig stod der og rygraden var blød som en slatten regnorm… Samme sko som dem jeg allerede har. Bare i den flade version. Det interne argument går på, at det er ok, fordi jeg a. virkelig mangler et par flats, når nu de sorte nitte-flats nærmer sig den endegyldigt sidste time for hvert skridt taget og b. at jeg jo herre godt kan lide de høje, og der er de her jo lige tanden mere anvendelige (qua manglen på latterlig hælhøjde)… Ak ja – jeg tænker lige over den… (og nej, jeg gider ikke spørge jer til råds, for I siger, altid at man skal beholde alting, og guderne skal vide, at jeg så absolut er tilbøjelig til at holde med – indtil jeg så lige husker alt det der med bugnende sko-rack, budget og forestående flytning… 😉 ).

(og hurra for photobooth, når nu man stadig sidder og hænger på skolen… effektivitetsniveauet er så absolut dalende efterhånden, men der er stadig lang vej i endnu… #idie…)

 Kommentarer (9)
  • Jeg vil gerne have dem, hvis du bytter dem!!!!! Jeg har været ved at dø over den højhælede version, men højden er jo ret upraktisk til sommerfester, hvor du får lidt for meget at drikke – jeg ville være bange for at brække foden.

  • Hmmm.. Maa nok sige at jeg ogsaa synes at de er en bytter, hvis de ikke sidder godt. Hvis ens fusser skal overleve i dem en hel sommer, fortjener de det bedste 😉 But then again, they’re so veeeery nice!

  • Jeg må sige at det er en bytter! med mindre at de sidder bedre på dig end på mig for jeg svuppede rundet i dem uden nogen form for kontrol… købte dog også det federe, men knapt så hverdagsanvendelige høje af slagsen, som jo også er så meget flottere og gør så meget mere for ens ben! Så for ones: byt byt herfra :o)
    (tøser de er fra Zara)

  • jeg har også prøvet dem, men synes du ikke de har svært ved at sidde fast på foden? den svupper ligesom op og ned, fordi der ikke er noget til at holde fast. men lækre er de!!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top