Du læser nu
Sommertanker

Sommertanker

Sommertanker
…. jeg har lige fået skældud.. af Fluffy (I ved – veninden der laver 2kg tunge vingummier, for a living… misundelse er sådan en grim ting, men honestly; what a job!!)… af to årsager – 1. jeg har ikke svaret på sms eller ringet tilbage siden i mandags (.. jeg har jo været eksamens-under-jorden! Totally allowed i voksenland!) og 2. mine indlæg har været “skuffende”.. End quote… Av av av.. Hellooooow solar plexus! Men okay – I know and I’m sorry! Sådan er det jo bare desværre – et eller andet sted, må man jo erkende, at der til tider opstår et paradox mellem ‘kandidatgrad’ og ‘bloggerdame’. I den her omgang var det lige kandidatgraden der vandt – og lad det være en opfordring til alle jer, der sidder derude og venter på en hue; SMUT! Det er slet ikke her I skal være – bøgerne er herre vigtige og mine ord forsvinder ingen steder. Så klø på – nogle gange skal man lige spænde hjelmen, lukke computeren og fin-tune de små grå istedet! Do it, blev der sagt! Yes! Make me proud derude!

Nu ligger jeg hjemme i sofaen og er meget træt – vi har drukket øl i solen, spist pizza og nydt at sommerens frihed endelig er her… Weekenden står på en masse fester, hygge og godt selskab og jeg vil forsøge at tømme mit stakkels hovede for et hav af lister, bulletpoints, teorier, frameworks, koncepter og tunge tanker. Nu er det sommer! Juuhuu! Har I nogle spændende planer for ferien derude?

 Kommentarer (14)
 • Skal til London for første gang! Nogle som har nogle shoppe-tips? (helst ikke for dyrt – man er vel 13 år … xD)

 • Hm – planer for sommerferie? Havearbejde (er stadig bag ud med efterårsgravningen 2008) – min 1 1/2 m høje stak strygetøj – 15 par bukser der skal lægges op – oprydning i 25 flyttekasser, der står i depot – 12 årsplaner inden næste skoleår – 5 store vinduer der skal males (ikke glasset – kun rammerne) samt en masse grillning på terrassen, hyggelæsning (kom til at købe en del bøger på udsalg) – et enkelt smut til København (søn bor dér) – det var vist det 🙂

 • Tak for sparket.
  Så, Bøger – Matematik – Differentialregning – JAAAH 😀
  eller så noget..

 • Jeg venter på huen. To eksaminer to go – slapper af nu, har lige været op i psykologi, hvor det gik fantastisk.
  Så min sommer stå på øl, asti, sol og slutteligt Tunesien! Jeg glæder mig!

 • Du har så evigt ret. Må hellere se at komme igang med læsningen.
  Det er bare så svært når man hellere vil shoppe nødvendigheder til 6 uger med rygsæk, eventyr og kæreste i Asien :-)…

 • Uh, det lyder virkelig hårdt, Acie – så kan jeg godt forstå, at man simpelthen bliver nødt til det hvis man vil igennem. Det er uvtvivlsomt et andet niveau lige på den skole, end det man ser herhjemme, eller ofte ser herhjemme. Jeg håber, at det altsammen er gået rigtig godt 🙂

 • Jeg synes, at det er herresejt, at du tager dit studie så alvorligt 🙂

  Anyway, sommerplaner: et smut til Lund og Sønderjylland i juni, bagefter Wien, England og Sverige i juli 😀 Men åh, hvor kunne det altså også være rart med noget sommervejr på et tidspunkt…

 • Håber at knoklerierne var det hele værd og at du får fine resultater ud af det 🙂 Sommeren står på hjemkomst, efter et halvt år verden rundt, skal der hygges med tøserne, kæresten og familien. God sommer og fest

 • It’s like you can read minds! 🙂
  Ved at jeg ikke burde være her, så jeg tager opfordringen og læser videre!
  God sommer ! 🙂

 • TAK (!) for en venlig opsang.. Jeg logger ud herfra og dropper min selvmedlidenhed!
  God sommer…

 • …. jeg kan godt følge dig, Lika – og jeg havde nok været tilbøjelig til at holde med dig tidligere i min ‘studekarriere’, hvor jeg har gjort et stort nummer ud af udførlige læseplaner og klart skeln mellem ‘arbejde’ og ‘fritid’… men sådan er det bare ikke rigtigt længere – jeg har måttet erkende hen ad vejen, at man i nogle situationer er så presset, at man bliver nødt til at læse i alle døgnets vågne timer, hvis man skal have en chance for overhovedet at nå igennem pensum… Sådan var det aldrig for mig HA.IB på CBS, men kandidaten her på SSE har absolut givet mig kamp til stregen i visse tilfælde:)

 • Jeg har aldrig fattet det der med at lukke sig helt inde, droppe alt kontakt og bare læse fra morgen til aften. Nu ved jeg ikke om det er det du gør, men sådan så jeg det for mig. Jeg fatter selv keine efter kl. 17 (hvis man har sat og læst siden morgen) og så er det jo med at slappe lidt af og være klar til næste dag. Men sejt, hvis andre kan – vi er jo alle forskellige. Og fedt for dig, at du nu har sommerferie 🙂 Yay!

 • Well said!! 😀
  Yes, kodyle (retroudtryk når det er bedst) sommerplaner som i: Sverige, Berlin, NYC og Washington. WAHUUUU!

  /K

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top