Hurraaaa - Acie

Hurraaaa

Hurraaaa
En af mine bedste Stockholmsveninder fejrer sin 25års fødselsdag- vi har sunget ‘Helan Går!’, holdt taler og spist god mad. Og jeg render rundt med et lille Dannebro i skjortelommen:)

6 kommentarer

  • Det var også rigtigt hyggeligt – en meget god aften:)

    Og mit outfit var meget basic – sort bodycon nederdel og denimskjorte; alt for typisk mig. Men havde bare så hamrende travlt igår, og så blev jeg drillet da vi skulle ud af døren, fordi jeg prøvede det ene outfit efter det andet uden at blive tilfreds. Så ved man jo godt hvad klokken er slået – en af de dage, hvor intet duer = safety item! Jeg fik desværre ikke taget noget billede af det, men jeg skal snart lave et indlæg om gå-i-byen tøj:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top