Du læser nu
Nå men…

Nå men…

Nå men...

Nå men...
… det er da alligevel rimelig typiskt… Sommerferiens første dag og jeg vågner lidt over 7 totalt ude af stand til at sove videre fordi regnen trommer så hårdt på mine ruder… ej ej ej… det er jo helt forkert!! Idag skulle jo være sådan en solskinsdag, som jeg skulle vågne til efter 12 timers søvn og efterfølgende nyde med rejemadder på Dramaten – en masse!! Ååååhh!! Men alright – in all fairness, så er der nu også noget zen-agtig ‘fred&ro’ ved at kunne gemme sig under dynen i sofaen med alle de magasiner jeg ikke har fået læst lately…

 Kommentarer (3)
  • så kan det være vi kan få noget sol hernede? måske er vejrguderne igang med en bytte-cermonie? lad os håbe de ikke er og at vi snart kan få sol BÅDE i sverige og danmark(:

  • Haha, det synes jeg også Sara!! In all fairness, så er det svensk Elle og Sirene får jeg jo tilsendt af redaktionen… Det er ikke særlig let at opstøve EW heroppe:(

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top