Du læser nu
Wuhuu! HP Mini 210-konkurrence!

Wuhuu! HP Mini 210-konkurrence!

Jeg hintede igår, at jeg havde noget i ærmet til jer nu efter jeg har været kedelig og eksamens-agtig – og here it is!!

Wuhuuuuuu!!! Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er svært glad for min lille elskede HP Envy, som jeg fik i forbindelse med HP+CFW-samarbejdet. Den er med mig overalt! Derfor var begejstringen heller ikke til at tøjle, da jeg fik lokket yndlings-HP til at sponsorere en konkurrence, hvor én af jer kan vinde en splintrende ny og herre tjekket laptop!! Juuuuhuuuuuu!! Yes!! Den heldige vinder vil løbe af med en HP Mini 210 designet af Vivienne Tam, som er den model som Samantha har med sig til Abu Dhabi i SATCII! Den er så sprød: ?HPs nye, hotte ?Butterfly Lovers? af Vivienne Tam er din digitale clutch taske ? perfekt til at spille spil, arbejde og netværke, mens du er på farten. HP 210 Vivienne Tam er et fjerlet accessory med HD skærm og Beats audio, der giver superb lyd ? alt sammen i slankt, elegant design? ? what?s not to love!?

Vil du være med i konkurrencen, skal du skrive mig en mail på acieagurk@gmail.com og svare på følgende spørgsmål:

? Hvad hedder Samanthas danske arkitekt i SATCII-filmen? Fornavnet er nok!
? Hvor meget vejer HP Mini 210? Find svaret HER!
? Beskriv (med max 3 sætninger), hvilken slags mand min Mr. Big er! I må selv bestemme om I tror jeg har mødt ham endnu eller om han venter ude i fremtiden. Vær kreative:)

Igen ? svarene skal I sende i en MAIL og emnefeltet skal være mærket ?HP Konkurrence?. Konkurrencen slutter d. 30. juni!

For at vinde endnu flere fede præmier (bla. en tur til Neeeeew York!), kan I drible forbi HPs SATCII-site HER, hvor the Citygirl dagligt poster nye indlæg om kærlighedens glæder og sorger ? de bedste kommentarer bliver udvalgt som vindere, så sæt igang med skriblerierne d?damer!

 Kommentarer (12)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top