Du læser nu
Empirisk Undersøgelse

Empirisk Undersøgelse

.. er den her sang the shizzle i Danmark?? Jeg har jo (af obvious reasons) ikke så specielt godt styr på hvad der hitter i hjemlandet, men er nysggerig som bare pokker. Her i Stockholm er den uundgåelig og de sidste mange dage har studentervognene kørt rundt i byen med Rasmus Seebach knaldende ud af højtalerne. Jeg troede, jeg var faldet ned fra månen, da jeg igår gik over Stureplan og hele pladsen pludselig druknede i “så mange smukke piger her i indre København”… A’hva for en fisk sagde I?! Anyways – enlighten me. Hører I den også? Eller er det en svensker-fænomen. Mine venner elsker den også og den blev godt nok repeat’et et par gange, da vi var i sommerhus i sidste uge (naiv som jeg var, troede jeg at de bare syntes at det var hyggeligt med en dansk sang qua min herkomst, men jeg har måttet erkende at fænomenet er lidt mere vidstrækkende, og at jeg nok ikke kan tilskrive mig æren… verdammt!)

 Kommentarer (31)
 • Hvad er det for noget med bh-kongen og seebach, er der nogen der har læst den artikel/blad?

 • Jeg har egentlig ikke rigtig hørt den i radioen, men synes at den bliver spillet meget på diskotekerne.
  Jeg elsker “Natteravn” ligesom jeg elsker alle Rasmus Seebachs andre sange, for synes virkelig teksterne har noget af byde på, selvom det selvfølgelig er rigtig nok at der er en del ah,uh,åh ind imellem.

 • Bryder mig virkelig ikke om ham på nogen måde.

  tror det har lidt at gøre med at jeg synes det er så latterligt at han ikke kan synge en sang uden at synge: Åh, uh, ah, oh, ju, hu. 😀

 • Lige præcis natteravn har jeg faktisk ikke så meget imod, men ellers bryder mig virkelig ikke om ham på nogen måde. Han irreterer mig. 😉

  Tror lidt det har noget at gøre med at jeg synes det er så latterligt at han ikke kan synge en sang uden at synge: Åh, uh, ah, oh, ju, hu. 😀

 • Jeg har slet ikke hørt den før. Rasmus S´ den der glad igen er ganske ok synes jeg, men de andre er sådan er lidt ahhhh.. synes jeg.

 • Åh nej torturerer manden nu også sverige? Synes personligt at han er styg, og så handler halvdelen af hans sange om at han er sin kæreste utro .. fyffer blyffer.

 • jeg har aldrig hørt lige det her nummer før, og synes nu ikke jeg har lavet andet end at høre radio de sidste 3 dage (??)

 • Uh, thx for input ladies:) Heroppe er den på højde med Medina’s “Kun For Mig”, da den var på toppen i København. It’s pretty massive.

 • Rasmus Seebach er meget populær herhjemme, og hvis man hører radio kan man næsten ikke undgå at høre flere af hans sange 🙂 Men sjovt, svenskerne er vilde med ham..

 • Den har været hit i hundrede år herhjemme. de sidste par måneder har man ikke kunne undgå den på klubberne. Men nice er den.

  Selvom den også kan kaldes “Knalderavn” (“Jeg knalder kun dig. Ja jeg knalder kun dig!”) hehe

 • Er jeg bagud?! Jeg har slet ikke hørt den før.. Og Seebach har ellers ikke været til at overse det sidste lille år.. Da jeg fløj rundt som lykkelig student i 2006 var det “Boten Anna” kan jeg huske 😀

 • Jeg hørte på P3 igår, at netop denne sang er meget mere populær i Sverige end herhjemme (indtil videre)… Den skulle vist være et “hidden track” på albummet, og derfor har der ikke været den store opmærksomhed på den i DK… lige nu er “lidt i 5” på repeat på de danske radioer… Den er efter min smag også det bedste han har lavet…

 • Her bliver den spillet konstant når man er i byen, ikke den bedste sang efter min mening, men man vender sig hurtigt til den.
  Så jo, han er også populær her i DK 🙂

 • De har spillet den UAFBRUDT i køge det sidste år, men nu er det nogle andre af hans sange, de spiller, så den er “gammel”, hvor jeg kommer fra 😉 Men jeg kan rigtig godt lide hans musik!

 • Ja den er the shit! Jeg eeeelsker den, så jeg er ‘den type menneske der hører ham’ 😉
  Ja ja, måske ligner sangene lidt hinanden, men det er jo hans første plade, og synes ofte det er sådan med den første cd sangere udgiver.
  Men ja, I like it a lot 😀

 • Den bliver i hvert fald spillet i byen på barer og diskoteker 😀 Jeg synes klart det er hans bedste, de andre ligner ret meget hinanden!

 • Tror selv han er forvirret for ja, – hvem kan lide musikken?
  Her i Jylland spiller han til diverse halballer, hvor mødre flyver rundt til alle sangene og forguder ham!! 🙂

  Jeg skruer også ALTID væk, hvis hans ynk bliver sendt i radioen! 🙂

 • Men hey, hvad sker der for svenskerne? Jeg troede, at de syntes, at dansk var verdens grimmeste sprog ungefähr… Så virker det da lidt fjollet at drukne sig i Rasmus Seebach. Måske er de bare lidt fjollede…

 • Jeg bryder mig ikke om Rasmus Seebach, men det bliver da spillet på pop kanaler i radioen. Men jeg spekulerer altid på hvem det er, der hører det – er der overhoved nogen der kan lide det?!

 • Så at Keld Tolstrup udråbte den som et af de tre største sommerhits i I Danmark for et par dage siden.
  Man hører den da, men den er ikke OVERALT 😉

 • Jaaah Rasmus Seebach er en populær fyr herhjemme !
  Du har vel hørt ‘Engel’?
  eller ‘den anden side’ eller eller ‘Natten falder på’..
  Han er dejlig 🙂

 • Oh yes, Rasmus Seebach er ud over det hele og en forside på en avis/et blad i sidste uge var noget med ”BH-kongen” Jojo, han er elsket og vinder et utal af priser.
  Problemet er måske bare at man ikke kan skille hans sange fra hinanden – de ligner sgu lidt hinanden.
  Han er den kvindelige Medina… Hvis du kender hende?

  Go’ weekend!

 • Den er ikke noget for mig, men jeg bryder mig generelt ikke om hans musik. Slår altid væk når det bliver spillet i radioen 😛

 • Som jeg nævnte på twitter, er det den svenske bloggerinde Kissie, der så vidt jeg ved, har promoveret den i det svenske:)
  Den er kun lige begyndt at blive et hit her, selvom den har været ude i en del tid…

  /Simone

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top