Du læser nu
Med sløjfe på

Med sløjfe på

Med sløjfe på
Hapsede en erstatning for de sorte nitte-flats i Zara igår – og de har sløjfe på:) Indvigede dem til fødselsdag i går aftes og tænker, at de måske også skal på i aften, når jeg igen skal ud og vifte med ørene (… lidt uoverskueligt projekt lige nu)… Kostede 399sek!

Ooog – hold jer nu ikke tilbage med konkurrencen🙂 Der er kommet en del bud, men der er nu stadig ret fornuftige vinderchancer, så det er bare om at fatte pennen og være med!  Oooog en lille kærlig opsang – husk at læse spørgsmålene rigtigt (der er forbløffende mange, der har svaret på noget helt andet end det jeg spørger om) og prøv at undgå alt for mange floskler og klichéer i spørgsmål 3. Vær konkrete og specifikke (beskæftigelse/nationalitet/navn/alder/yndlingsdrink/tøjstil/sommerferieplaner/baggrund/uddannelse/hobby – whatever, der kan konkretisere lidt), tag chancer og undgå beskrivelser som “din Mr. Big er eventyrlysten og giver dig sommerfugle i maven” – come åååårn! Be creative – det er 3 sætninger for en ny computer;)

 Kommentarer (5)
  • Jeg forstår dig godt – og så alligevel ikke, for jeg har fundet ud af at ‘min sandhed’ er, at jeg ikke kan planlægge mig ud af livet; altså, udover de større ting, som f.eks. hvilken uddannelse jeg vil tage osv. 🙂

    Nej, det er sandt – men en almindelig forudsætning for en konkurrence er vel at man kun kan deltage én gang – eller, det er i hvert fald sådan jeg opfatter det.

  • Julie: det er jeg faktisk ret uenig i. Jeg har et ret klart billede om hvad jeg vil have her i livet – det være sig i form af mand, job, venner, hus, sko etc.. Det er sådan jeg er – jeg sætter mine mål og så arbejder jeg stenhårdt for at få dem til at lykkes. Hvis jeg bare tullede rundt helt uden sense of direction ville jeg gå totalt i stå – jeg beundrer folk der har en mere loose tilgang til livet, men har henad vejen måttet konstatere, at sådan er jeg bare ikke selv. Og megen research (se fx goal theory) tyder på at det er meget almindeligt for mennesker..

    Oooog mht konkurrencen – der står jo faktisk ikke et eneste sted, at man kun må sende ét bud. Hvis folk synes de får en bedre idé nu, så er det bare om at fatte pennen og prøve igen. Det er ikke ment fordømmende overhovedet, men som et forsøg på at gøre opgaven mere håndgribelig og knapt så ‘fluffy’…

  • Og rent konkurrencewise har du faktisk ved at ‘fordømme’ nogle af de indkomne forslag ændret forudsætningerne for de deltagere der skriver ind til dig nu; dermed har du givet dem en stor fordel.

  • Du har ret – det ER en kedelig kliché; men samtidig er det sgu også det mest fornuftige man kan sige om kærlighed. Jeg ved ikke med resten af verden, men jeg kan sgu ikke planlægge hvem jeg elsker eller bliver forelsket i – og hey, jeg kan heller ikke forudsige om en fodboldspiller eller en revisor der samler frimærker ville gøre dig mest lykkelig. For i bund og grund, så er det jo duften og biologien der afgører slaget. 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top